Κολωνός: Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ φέρεται να συνομιλούσε με το 12χρονο κορίτσι

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA μεταξύ των υπόπτων για βιασμό ανηλίκου φαίνεται να είναι και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων “ΤΟ ΒΗΜΑ” & “ΤΑ ΝΕΑ” Βασίλης Λαμπρόπουλος, “υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί έαν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη.

“Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοπετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός” ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης – Διαφωνία για τον 36χρονο

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν μετά την απολογία τους ο 33χρονος και ο 34χρονος με καταγωγή από την Κρήτη, που εμπλέκονται στην φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Δείτε: Κολωνός: Με καταγωγή από την Κρήτη ο 34χρονος που συνελήφθη – «Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με το dikastiko, για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, οπότε για την ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντος των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Και οι τρεις κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Ο 33χρονος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία, σύμφωνα με την υπεράσπισή του, επιβεβαιώνει γιατρός ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ. Ο εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρεις συναντήσεις με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις, καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού προέκυψε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται όμως, ότι σε αυτά τα ραντεβού δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 34χρονος που έχει μεταφορική εταιρεία, γνώρισε το κορίτσι μέσω της γνωστής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, την οποία χρησιμοποιούσε ο Μίχος για να την εκδίδει. “Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία”, είπε κυνικά στους αστυνομικούς ο συλληφθείς, ο οποίος υποστήριξε ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη αλλά δεν την βίασε, ενώ φαίνεται πως ισχυρίζεται και αυτός πως έχει προβλήματα υγείας.

Ο 36χρονος νοσηλευτής στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Μεταξά”, που είχε μετατραπεί σε διοικητικό υπάλληλο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης. Ο άνδρας που εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε κατά την έρευνα των αρχών, ότι συνομιλούσε με το κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στο γνωστό σημείο των ραντεβού, κοντά στο μετρό των Σεπολίων και τη βίασε. Βρίσκεται πλέον σε διαθεσιμότητα και επίσης αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση με τη 12χρονη που κλείστηκε μέσω της εφαρμογής και πως δεν της έδωσε χρήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί