Καταιγισμός αποκαλύψεων για τον “γαλάζιο” που κατηγορείται για μαστροπία

Καταιγισμός αποκαλύψεων ενώ ο φερόμενος μαστροπός που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό πέρασε το κατώφλι της 23ης τακτικής ανακρίτριας.

Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, προχώρησε σε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπίας στον Κολωνό που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Δείτε:

53χρονος μαστροπός, παράγοντας της ΝΔ- Οι σχέσεις του με το κόμμα και τους Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη (βίντεο- φωτο)

Ο “επιφανής” παιδοβιαστής! – Δείτε πώς ΣΚΑΙ και Μπαλάσκας “ξεπλένουν” τον παράγοντα της ΝΔ για τη μαστροπεία (βίντεο)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου παιδεραστή που εξέδιδε την 12χρονη και του συνεργού του

Αρχικά, η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε γνωστό ότι πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο ίδιος ενώπιόν της ο κατηγορούμενος.

Όπως κατήγγειλε η κ. Έλλη Κανελλοπούλου, ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες.

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη φρικιαστική υπόθεση.

Κολωνός – Πρόεδρος Εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος: «Τη βίαζαν ηθοποιοί καλλιτέχνες και πολιτικοί»
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Κλείνοντας η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ανέφερε ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα βγάλει και άλλα στη φόρα.

Απειλές και δωροδοκία

Μετά τη γιαγιά του ανήλικου κοριτσιού που κατήγγειλε ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν έτοιμη να προσφέρει 10.000 ευρώ προκειμένου να «ξεχαστεί το θέμα» ήρθε και η καταγγελία του θείου της μικρής που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και υπεκφυγές προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις έμαθε σήμερα από το θείο της 12χρονης (ANT1) για απειλές από τον κατηγορούμενο στο ίδιο το παιδί ακόμη και με χρήση όπλου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες (MEGA) ο φερόμενος παιδοβιαστής είχε εσωτερική ενημέρωση από αστυνομικούς για την καταγγελία και την έρευνα που θα γινόταν σε βάρος του ενώ έχει γραφεί στον ηλεκτρονικό Τύπο πως είχε φιλικές σχέσεις τόσο με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κολωνού όσο και με αστυνομικούς που υπηρετούσαν στην περιοχή.

Για τις πληροφορίες αυτές κλήθηκε να απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Σχετική ερώτηση διατύπωσε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χρήστος Σπίρτζης χθες.

«Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού και γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;», ρωτούσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μιλάμε για σωρεία εγκλημάτων. Δεν μιλάμε για πολιτική», υπογράμμισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, αναφερόμενος στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε, εξάλλου, ότι η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, «με άψογο τρόπο, με επαγγελματισμό, με αρτιότητα, με μυστικότητα, χωρίς σκιές και πέραν πάσης αμφιβολίας».

Και δεν τελειώνει εδώ η φρικώδης υπόθεση παιδεραστίας. Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος προχώρησε στις δικές της καταγγελίες. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, όταν πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του 53χρονου κατηγορουμένου (σ.σ. δεν τη δέχτηκε) ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες. Είπε ακόμη ότι ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Ηλίας Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί