Μεθυσμένος επιβάτης σε κατάσταση αμόκ σε πτήση από Λονδίνο προς Κρήτη – Επιτέθηκε ακόμη και στον πιλότο (Βίντεο)

Στιγμές απόλυτου πανικού έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της Wizz Air από το από το Γκάτγουικ του Λονδίνου προς τα Χανιά το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας επιβάτης από τη Βρετανία σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε άλλους συνεπιβάτες του, ξυλοκοπώντας τους, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί και στον ίδιο τον πιλότο, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών της πτήσης.

Ο καυγάς ξεκίνησε λίγο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων και είχε ως αποτέλεσμα άνδρες και γυναίκες να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Βρετανός επιβάτης και ένας φίλος – συνταξιδιω΄της του και οι δύο περίπου στα 30, είχαν κακή συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, αλλά ξέφυγε από τα όρια, όταν ενημερώθηκε ότι η αστυνομία θα τον συνόδευε στο αεροδρόμιο.

Οι μαρτυρίες των επιβατών αναφέρουν ότι οι δύο τους ήταν μεθυσμένοι, τους απειλούσαν, ενώ κάπνιζαν μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Για την υπόθεση ενημέρώθηκε ο ίδιος ο πιλότος, ο οποίος βγήκε από το πιλοτήριο προκειμένου να διαχειριστεί το περιστατικό και να ηρεμήσει «τα πνεύματα», αλλά μάταια, καθώς και ο ίδιος δέχτηκε επίθεση με μπουνιές.

wizair_kriti

Τελικά, η αστυνομία απομάκρυνε τον οξύθυμο Βρετανό από το αεροπλάνο.

wizair_kriti2

wizair_kriti3

Τι δήλωσε η εταιρεία για το περιστατικό

Εκπρόσωπος της WizzAir δήλωσε σχετικά με το ντροπιαστικό περιστατικό: «Στην πτήση W95741 της Wizz Air από το Gatwick στα Χανιά, ένας επιβάτης έγινε απείθαρχος. Το πλήρωμα καμπίνας χειρίστηκε την κατάσταση όπως είναι εκπαιδευμένο να κάνει και ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον επιβάτη κατά την άφιξη. Η Wizz Air επιβεβαιώνει ότι ζητήθηκε από το πλήρωμα να πάει στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταθέσει για την υπόθεση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί