Ελεύθερος μετά από 2,5 μήνες ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί

Θετική κατάληξη είχε το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος είχε απαχθεί έξω από το σπίτι του στο Ντράφι στις 29 Δεκεμβρίου του 2021.

Ο επιχειρηματίας αφέθηκε σήμερα ελεύθερος μετά από 2,5 μήνες και ενώ η οικογένειά του βρισκόταν σε επικοινωνία με τους απαγωγείς του για το ποσό των λύτρων που ζητούσαν προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο σε περιοχή του Τατοΐου και ενώ η οικογένειά του κατέβαλε λύτρα 800.000 ευρώ. Ο 40χρονος επιχειρηματίας ο οδηγείται στη ΓΑΔΑ για να ενημερώσει τους αστυνομικούς για όσα πέρασε τους τελευταίους 2,5 μήνες προκειμένου να αξιοποιηθούν στοιχεία για την ανεύρεση των δραστών.

Ο επιχειρηματίας απήχθη έξω από το σπίτι του ενώ μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο, το οποίο άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την αστυνομία ενώ είναι ακόμα άγνωστες οι λεπτομέρειες της απελευθέρωσής του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί