Ηράκλειο: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της Κωστούλας Ασμαργιαννάκη

Θλίψη στην κοινωνία του Ηρακλείου προκαλεί η είδηση του πρόωρου θανάτου της Κωστούλας Ασμαργιαννάκη η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Κωστούλα ήταν πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Κινητικά Αναπήρων (Α.Σ.Κ.Α.) Ηρακλείου και ενεργή, ακόμα και στις περιπέτειες της υγείας της, στους φορείς αλληλεγγύης σε όποιους χρειάζονταν βοήθεια.

Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 15.30 το μεσημέρι στον ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού στα Σταυράκια Ηρακλείου.

One Thought to “Ηράκλειο: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της Κωστούλας Ασμαργιαννάκη”

  1. δεν μας αφήνουν να ζήσουμε

    Πεθαίνουν πολλές νέες γυναίκες δυστυχώς, δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Το λέω αυτό σαν μια νέα γυναίκα που σώθηκα από βέβαιο θάνατο 2 φορές ως τώρα γιατί είχα, όπως είπαν οι γιατροί, ένα πολύ δυνατό οργανισμό.

    Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Μας διαφημίζουν από τότε που ήμασταν 13χρονες μέχρι τώρα, 30 χρόνια μετά, κάτι τέρατα, κάτι φτηνές γυναίκες. Κάτι Μπαλατσινούδες. Για να αρρωσταίνουμε, να πεθαίνουμε, να μην βρίσκουμε στιγμή ησυχία, να νιώθουμε πως αξίζουμε λιγότερο, να προσπαθούμε να μοιάσουμε με γυναίκες που κάνουν μόνο για δεσμοφύλακες στο Άουσβιτς. Να έχουμε δυνατό σώμα, δυνατό μυαλό, δυνατή ψυχή και να μας διαφημίζουν όλη μέρα τις φτηνές, τις ψεύτρες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί