Ακόμα ένα πτώμα στο γκαράζ του «Euroferry Olympia»

Στους πέντε ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τη φωτιά που ξέσπασε στο Euroferry Olympia, καθώς σήμερα το απόγευμα, άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν άλλο ένα πτώμα (που ανήκει σε άνδρα) στο γκαράζ του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου.

Δείτε: Και τέταρτη απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε στο Euroferry Olympia

Πλέον οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε επτά, ενώ 281 άτομα έχουν διασωθεί. Υπενθυμίζεται ότι οι νεκροί μεταφέρονται στο νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται στο εσωτερικό του πλοίου, υπό συνθήκες πολύ χαμηλής ορατότητας και μεγάλης τοξικότητας. Το πλοίο ρυμουλκήθηκε έπειτα από 27 ώρες στο λιμάνι Πλατυγιάλι «Αστακός» Αιτωλοακαρνανίας. Στο εσωτερικό του δεν υπάρχει πλέον φλόγα παρά μόνο μεγάλη ποσότητα καπνού. Στον Αστακό έχουν μεταβεί και οι οικογένειες των αγνοουμένων, με την αγωνία να κορυφώνεται για την τύχη τους.

Στον χώρο που έχει ελλιμενιστεί το πλοίο, βρίσκονται σε ετοιμότητα 50 διασώστες, ενώ στο πρώτο κατάστρωμα υπάρχουν παρατεταγμένα οχήματα της Πυροσβεστικής

Υπενθυμίζεται ότι η ναυτική τραγωδία του Euroferry Olympia ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί