Απολογείται για την κακοποίηση της 11χρονης ο 58χρονος θείος της

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα ο 58χρονος άνδρας από τον Άγιο Νικόλαο που κατηγορείται από την 11χρονη ανιψιά του ότι προέβη σε ξυλοδαρμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο κατηγορούμενος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, παράνομης οπλοκατοχής (βρέθηκε να έχει πιστόλι ρίψης φωτοβολιδων) και ασελγών πράξεων σε βάρος ανηλίκου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ο 58χρονος παρέμεινε προσωρινά κρατούμενος στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου και δικογραφία για την υπόθεση έχει σχηματιστεί από το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Σγουρού στην Ανατολή, το 11χρονο κορίτσι το βράδυ της Τρίτης φιλοξενήθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Την Τετάρτη, συνοδεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, το παιδί μετέβη στο Ηράκλειο για να υποβληθεί αρχικά στην προβλεπόμενη ιατροδικαστική εξέταση. Εν συνεχεία οδηγήθηκε ξανά στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΑΝ όπου και θα φιλοξενηθεί προσωρινά, παρακολουθούμενο από το ιατρικό προσωπικό και την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και φρουρούμενο με αστυνομική φύλαξη, μέχρι να δώσει εντολή ο Εισαγγελέας Ανηλίκων και να μεταφερθεί για να μείνει σε κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί