Αποκαρδιωτική η εικόνα του Γυμνασίου Βιάννου – Στη βουλή από τους βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα σοβαρά προβλήματα του κτιρίου

Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη διάσωση του κτιρίου του Γυμνασίου Βιάννου, πραγματοποίησαν οι βουλευτές Κρήτης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καταθέτοντας ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών, Παιδείας & Θρησκευμάτων, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου, Σωκράτη Βαρδάκη.

Το Γυμνάσιο Βιάννου, έχοντας συμπληρώσει έναν αιώνα λειτουργίας,  αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σχολεία στην Κρήτη. Έχει φιλοξενήσει χιλιάδες παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τη δεδομένη στιγμή λειτουργεί με 120 μαθητές και μαθήτριες.

Δυστυχώς, η σημερινή εικόνα του κτιρίου, μόνο θλίψη προκαλεί, καθώς σημειώνονται μεγάλες φθορές, όπως ρίψη σοβάδων, χαλασμένα παράθυρα και έντονη υγρασία, αυξάνοντας την επικινδυνότητα για τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Για τους λόγους αυτούς οι βουλευτές καλούν τους αρμόδιους Υπουργούς να μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γυμνάσιο Βιάννου και να αποσαφηνίσουν σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες σκοπεύουν να προχωρήσουν για τον σκοπό αυτό. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί