Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στην Άρτα

Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων – Ο 16χρονος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

Σε τραγωδία εξελίχτηκε το κυνήγι φίλων και συγγενών στην περιοχή του Μικρού Φράγματος στην Άρτα. Το κυνήγι στάθηκε μοιραίο για μία οικογένεια που θρηνεί έναν 33χρονο άνθρωπο και ζει ώρες αγωνίες για έναν 16χρονο.

Ο 16χρονος πυροβόλησε τον θείο του νομίζοντας ότι πρόκειται για θήραμα και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Ο 16χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο της Άρτας με τραύματα στον λαιμό και τον θώρακα.

Με την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου Νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης του οι θεράποντες ιατροί, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με το epiruspost, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του.

Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίηση ο ανήλικος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί