Άγριο κυβερνητικό… δούλεμα: «Ο πρωθυπουργός έχει λείψει διακοπές ελάχιστες μέρες στα 2,5 χρόνια»!

Προσβολή της νοημοσύνης, αλλά και πλήρη ανατροπή της πραγματικότητας επιχείρησε να κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση για το νέο τριήμερο του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά στην Ήπειρο, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βουλιάζει στη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού με πρωτοφανείς αριθμούς μολύνσεων.

Δείτε: Μέσα στον χαμό ο Μητσοτάκης πάει πάλι διακοπές- Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα επιστρέψει!

Ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά και έδωσε την εξής απάντηση: 

«Ο ΠΘ αναχώρησε χθες από την Αθήνα και θα επιστρέψει αύριο. Αυτό και μόνο αναδεικνύει το πόσο ανάξια σχολιασμού είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα 2,5 χρόνια που είναι πρωθυπουργός, οι μέρες εκτός του Μεγάρου Μαξίμου είναι ελάχιστες».

Εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Οικονόμου, καθώς δεν είναι απλό πράγμα να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Άλλωστε τα ανέκδοτα για την αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις διακοπές, δεν βγήκαν τυχαία.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Άγριο κυβερνητικό… δούλεμα: «Ο πρωθυπουργός έχει λείψει διακοπές ελάχιστες μέρες στα 2,5 χρόνια»!”

  1. Δήμος Σθένης

    Γιατί διαμαρτύρεστε κύριοι; Γιατί διαμαρτύρεστε; Δεν είναι αλήθεια ότι ο πορδυπουργός (που λέει κι ο Θανασάκης!) μας ” φεύγει συχνά για διακοπές” . Έχετε καμιά μελέτη που να το αποδείχνει; Ε!! Έχετε; Εγώ δεν έχω. Εσείς έχετε; Δεν έχετε! Αν έχετε φέρτε την…”. Ορίστε δεν έχετε καμιά μελέτη! Το ότι πήγε στην ΄Ήπειρο; Για τα χιόνια πήγε! Δεν πήγε για τουρισμό! Το είπε κι ο Οικονόμου!!! Ο μόνος αληθινός κυβερνητικός εκπρόσωπος! Αληθέστερος κι από τον Πλεύρη!!! Α να χαθείτε πια μεμψίμοιροι, κακομοίρηδες!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί