Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος γυναικοκτόνος της Ιεράπετρας, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διαδικασία της απολογίας του διήρκησε επί μακρόν καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε ορίσει δικηγόρο, με αποτέλεσμα να ορισθεί συνήγορος από τον Δικηγορικό όμιλο Λασιθίου, κατόπιν εντολής του Ανακριτή.

Η δικηγόρος προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης στις 10 το πρωί και η διαδικασία απολογίας του κατηγορούμενου ξεκίνησε μετά από δύο ώρες μετά την μελέτη της Δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο δράστης της στυγερής γυναικοκτονίας της 48χρονης πρώην συζύγου του, δήλωσε μετανιωμένος, για την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, πως ποτέ δεν άσκησε βία σε βάρος της άτυχης Νεκταρίας ή στα παιδιά του.

Ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην 48χρονη, στον εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να συζητήσει για εργασία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα που έχασε ακαριαία τη ζωή της, είχε δεχθεί δεκαέξι μαχαιριές στο σώμα της.

Ο 54χρονος μετά το αιματηρό περιστατικό στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, απειλούσε επί ώρες ότι θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από ύψωμα σε γκρεμό, πλησίον του σημείου όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Τέλος ο γυναικοκτόνος πρόκειται να κρατηθεί στις φυλακές Χανίων μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί