«Δεν είναι όλες οι γυναίκες θύματα, πρέπει να σέβεστε»: Εξοργίζει ο θείος του γυναικοκτόνου της Ρόδου (Βίντεο)

“Η Ελλάδα είναι ένα μ@@@@@@@ο. Θα ξαναγίνει. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα” καταγγέλλει ο αδερφός της Δώρας

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου από τη Ρόδο στην εκπομπή «Το Πρωινό». Μεταξύ άλλων, μιλώντας για τη δολοφονία της 31χρονης Δώρας από τον ανιψιό του, υποστήριξε πως ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα και πολλές φορές δεν είναι τα θύματα, όπως συνήθως παρουσιάζονται στις μέρες μας.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» είπε αρχικά.

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» συνέχισε.

Συγκλονίζει ο αδελφός της δολοφονημένης Δώρας: Η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο – Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε ο αδελφός της δολοφονημένης Δώρας από τη Ρόδο, την οποία σκότωσε ο πρώην σύντροφός της λίγο πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» στον Αντ1, ο νεαρός άνδρας μίλησε για την αδελφή του και τον πρώην σύντροφό της που κατέληξε να γίνεται και ο δολοφόνος της, με το στούντιο να ακούει τα όσα είχε να πει με μεγάλη προσοχή. 

Ο αδελφός της Δώρας μίλησε με μεγάλη αξιοπρέπεια για την αδικοχαμένη του αδελφή, εξηγώντας και τον χαρακτήρα του κακοποιητικού της πρώην συντρόφου. 

«Ήταν ανώτερη από εκείνον και σε θέμα μόρφωσης και σε θέμα δυναμισμού. Αυτό δεν άντεξε αυτός. Τον δυναμισμό της. Η Ντόρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες. Να μιλάνε», σημείωσε ο αδελφός της, με τους δημοσιογράφους στο studio να τον ακούν συγκινημένοι χωρίς να τον διακόπτουν, αφού και η ροή του λόγου του ήταν απολύτως συγκροτημένη.

«Πόσο μας συγκινείτε. Τι οικογένεια! Είναι τόσο συγκινητικό που μέσα στον πόνο σας αυτή τη στιγμή σκέφτεστε όλα αυτά που έχουν γίνει και σκέφτεστε άλλα κορίτσια, να μη το ξαναπάθει άλλη οικογένεια», σχολίασε η Φαίη Σκορδά. 

«Το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο. Θα ξαναγίνει. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα. Και να μιλήσουν οι γυναίκες δεν υπάρχει προστασία. Θα πάρουν την αστυνομία οι γυναίκες.  Τι θα κάνει η αστυνομία; Τίποτα! Υπάρχει περίπτωση να βάλουν αστυνομικό να παρακολουθεί την κοπέλα που φοβάται για τη ζωή της; Δεν πρόκειται να γίνει αυτό», απάντησε ο αδελφός της Δώρας περιγράφοντας σε μια φράση όλη τη θλιβερή πραγματικότητα που επικρατεί στη χώρα μας σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα. 

https://www.ant1news.gr/embed/1493478

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί