Κρήτη: Συνεχές κυνηγητό στις επιχειρήσεις στο όνομα του κορονοϊού- Συλλήψεις, λουκέτα και πρόστιμα

Λουκέτο σε επιχείρηση, δυο συλλήψεις και βαριά πρόστιμα και χθες στην Κρήτη από την ΕΛΑΣ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Στο Ηράκλειο μάλιστα συνελήφθη ο οργανωτής συναυλίας, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 1.500 ευρώ. Για την εκδήλωση, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν είχε καταρτιστεί πλάνο θέσεων, οι αποστάσεις δεν τηρούνταν, δεν γινόταν έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ενώ δεν τηρείτο η υποχρέωση έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Στο Λασίθι, συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος ενώ θα πληρώσει και 2.000 ευρώ πρόστιμο γιατί είχε όρθιους πελάτες. Στο κατάστημα μπήκε λουκέτο για επτά ημέρες.

Στα Χανιά, πρόστιμο θα καταβάλλει ιδιοκτήτης φαρμακείου καθώς δεν είχε αναρτήσει πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό πελατών.

Πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας:

Στα Χανιά, 2 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 1 σε υπάλληλο μίνι μάρκετ και 2 σε πελάτες μίνι μάρκετ.

Στο Ρέθυμνο, 2 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ηράκλειο, 2 σε ιδιώτες σε εξωτερικό χώρο, όπου υπήρχε συνωστισμός και 1 σε υπάλληλο καταστήματος ένδυσης.

Στο Λασίθι, χωρίς μάσκα ήταν 1 επιβάτης ταξί, 1 ιδιώτης σε εξωτερικό χώρο με συνωστισμό, 3 επιβάτες ΙΧ, 1 πελάτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 πελάτης φαρμακείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί