Θρήνος στο Αγρίνιο: 14χρονος έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου και σκοτώθηκε

Ο 14χρονος άγνωστο πως κι ενώ μέλη της οικογένειας ήταν στο σπίτι,  έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Σολωμού και Προμηθέως.

Το περιστατικό γινε λίγο μετά τις 12:00, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες όταν ο 14χρονος εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, με σοβαρά τραύματα.

Γείτονας γιατρός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Επικράτησε πανικός στο σημείο με τους περίοικους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.

Πηγή: agriniopress.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Θρήνος στο Αγρίνιο: 14χρονος έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου και σκοτώθηκε”

  1. άκου ανθρωπάκο

    Τέτοιου είδους “ατυχήματα” συμβαίνουν και στις “καλύτερες” οικογένειες… Αυτή τη φορά το παιδί πέθανε. Μπορούσε να μείνει ανάπηρο ή να επιβιώσει με μόνιμες βλάβες… Απλά λίγες σκέψεις για τους γονείς, για κάθε περίπτωση:
    1. Χειραφέτηση της γυναίκας δεν σημαίνει δείχνω σκληρότητα στον άντρα μου και στα παιδιά μου, σαν άντρας “παλιάς κοπής”. Αν θες να είσαι χειραφετημένη σπούδασε, δούλεψε και φέρε ψωμί στο σπίτι. Και αν δεν σε σέβεται ο άντρας σου φύγε, μην μένεις επειδή φοβάσαι ότι θα είναι δύσκολα όταν μείνεις μόνη σου.
    2. Τα παιδιά που υφίστανται τον ανταγωνισμό εξουσίας μεταξύ δυο ανώριμων γονιών πληρώνουν πολύ ακριβά αυτή την κατάσταση.
    3. Αν το “άρρωστο” και “προβληματικό παιδί σας είναι βάρος, μην ξεχνάτε πως αποκλείεται να ήσασταν τόσο άριστοι γονείς όσο νομίζατε και το παιδί να σας βγήκε “έτσι”.
    4. Μη στηρίζεται το “σπίτι” σας στο ψέμα, το βόλεμα, την απιστία. Τα παιδία δεν φταίνε.
    5. Από τα πρώτα σημάδια ότι το παιδί δεν είναι καλά, αναλάβετε δράση. Αν για παράδειγμα ένα παιδί σταματήσει να τρώει ή έχει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά, κατευθείαν σε ειδικό. Μην περιμένετε για χρόνια αδιαφορώντας, από εγωισμό μην σας πούνε κακούς γονείς. Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε.
    6. Σε καμία περίπτωση ο γονιός και ειδικά η μητέρα δεν πρέπει να δείχνει σκληρότητα στο παιδί. Αν δεν είσαι άξιος να δώσεις στο παιδί αγάπη και υπομονή, δώσε το σε κάποιον άλλο, πήγαινέ το σε ίδρυμα. Αν εξαντλήσεις τη σκληρότητά σου στο ευάλωτο παιδί σου, θα αποδειχτεί η ανικανότητά σου περίτρανα, όταν το παιδί αυτοκτονήσει. Η σκληρότητα που μπορεί κάποιος να δείξει στο ευάλωτο μέλος της οικογένειάς του και ειδικά σε ένα παιδί, δεν έχει όρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί