Στα κρατητήρια γυναικών με… αρρυθμίες και ειδική διατροφή ο Φουρθιώτης!

Ζήτησε να μεταφερθεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», αλλά όταν του είπαν ότι θα πάει σε δημόσιο νοσοκομείο οι αρρυθμίες…υποχώρησαν!

Ένα ήσυχο βράδυ στην…γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων της Ασφάλειας πέρασε τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τις βαριές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του από τον εισαγγελικό λειτουργό.

Δείτε επίσης: Σύλληψη Φουρθιώτη: Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Ποιοι είναι οι δύο εκτελεστές των συμβολαίων του

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης – Κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Στον ανακριτή για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα ο Φουρθιώτης

Πάνω από 30 εμπλοκές του Φουρθιώτη με την δικαιοσύνη – Οι συνομιλίες που τον «καίνε»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο ίδιος ήταν αρχικά ιδιαίτερα νευρικός και στενοχωρημένος με το που μπήκε στο κελί, στην συνέχεια ηρέμησε όταν κατάλαβε ότι δεν έχει καμία τύχη για να περάσει το βράδυ του κάπου αλλού. Όπως αναφέρουν πηγές, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό καθώς υποστήριξε πως λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει καρδιακές αρρυθμίες. 

Κρατητήρια

Άμεσα οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, αλλά όχι σε αυτό που επιθυμούσε, αλλά σε κάποιο άλλο δημόσιο που εφημέρευε. Τότε ο παρουσιαστής άλλαξε στάση και αρνήθηκε την μεταφορά του. Έτσι, αφού έφαγε φαγητό που του μετέφεραν φιλικά του πρόσωπα μιας και ακολουθεί ειδική διατροφή, έπεσε ήσυχα ήσυχα για ύπνο.

newsbreak.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στα κρατητήρια γυναικών με… αρρυθμίες και ειδική διατροφή ο Φουρθιώτης!”

  1. Δήμος Σθένης

    Κανονικά σε ειδική πτέρυγα “παρθένων κορασίδων” έπρεπε να τον οδηγήσουν τον κ. Φρουτιώτη!!! Τέτοιο σπάνιο φρούτο!!! Στο γυναικείο κελί του ταιριάζει βέβαια, μιας και θα διατηρήσει το “κλίμα” του εργασιακού του χώρου και έτσι δεν θα ‘χουμε a-mede μας και τις συνέπειες απ’ το μεγάλο σοκ (έχουμε και τις αρρυθμίες ντε -μη μας …”αρρυθμίσει” ξαφνικά και χάσουμε το “μωρό” μας και ήντα θα γενούμε!!!) που υπέστη το παιδί μας, ε Βρωμοχοΐδη; Εξάλλου είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι, όσο πιο καλό κελί του ετοιμάσετε, τόσο πιο καλή υποδοχή θα σας κάνει, όταν με το καλό …συγκατοικήσετε οσονούπω!!!
    Άντε και στα δικά σας βρεεεε…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί