Χολαργός: 75χρονος αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο πέφτοντας στο κενό

Τέλος στη ζωή του έβαλε 75χρονος άνδρας, πέφτοντας το πρωί της Παρασκευής από μεγάλο ύψος από το κτήριο του νοσοκομείου Metropolitan, στον Χολαργό.

Ειδικότερα, ο 75χρονος βρέθηκε στο παρτέρι του νοσοκομείου, να κείτεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Επί τόπου έσπευσε το το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και κλιμάκιο της Αστυνομίας.

Κατά πληροφορίες, ο 75χρονος νοσηλευόταν στο παθολογικό τμήμα και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας ασθενής στο νοσοκομείο του Βόλου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι, ενώ και στην Πάτρα, ένα άτομο μπήκε στο νοσοκομείο και πήδηξε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χολαργός: 75χρονος αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο πέφτοντας στο κενό”

  1. Κάλεσε ειδικό

    Πρααγματική συζήτηση μεταξύ πρώην ασθενή και συγγενή πρώην ασθενούς που έχει πεθάνει:
    – Εσύ δεν έχεις πιει καφέ στο κυλικείο του Σωτηρία, μέσα στο δάσος, ειδυλλιακά… Είχανε και ωραίες κρέμες και γιαούρτια!
    – Αν δεν έχεις πιεί καφέ στο… roof garden του Υγεία… Κάθε μέρα πηγαίναμε να δούμε το θείο και πηγαίναμε με τη θεία για καφέ… Ο θείος όταν επέστρεψε στο χωριό ήταν ενθουσιασμένος, όλοι πήγαιναν να τον δουν για να τον αποχαιρετίσουν και αυτός περιέγραφε τις… διακοπές του, από το παράθυρο του δωματίου μου, πιάτο η Αθήνα. Πρώτη φορά είχε κάνει διακοπές στη ζωή του, μέχρι τότε μόνο δούλευε, ακόμα και στα εβδομήντα του. Οικονομίες χρόνων εξαγόρασαν ένα χρόνο ζωής. Υπάρχουν επαγγελματίες, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί που μπορούν να στηρίξουν τον ασθενή, οι συγγενείς συχνά αποτυχαίνουν να προσφέρουν έστω και λίγη ηθική συμπαράσταση, γιατί και οι ίδιοι καταρρέουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί