Ο Πολάκης απαντά στον Μητσοτάκη που… ανησύχησε όταν δεν τον είδε στη Βουλή

Τις «ανησυχίες» του πρωθυπουργού για την απουσία του σήμερα από τη Βουλή σχολίασε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σήμερα κομματικά την απουσία του Παύλου Πολάκη από τη συζήτηση λέγοντας «Αποσύρατε προσεκτικά τον αψύ συντοπίτη μου, τον κ. Πολάκη, ο οποίος θα έδινε αγώνα να μας πείσει».

Ο Παύλος Πολάκης ωστόσο δεν το άφησε ασχολίαστο και με ανάρτησή του στο facebook τον ενημερώνει -πέραν των άλλων- πως ήταν στην Κρήτη, είδε ασθενείς του, έκανε χειρουργείο και πέρασε να δει και ένα έργο που είχε ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Του λέει μάλιστα πως θα έπρεπε να ανησυχεί για άλλα, αφού όπου να ‘ναι τελειώνει ο ίδιος και οι ακρίδες που έφερε στη χώρα!

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

«Κυριάκο Μητσοτάκη!!
Δεν με είδες στη Βουλή και ανησύχησες;;;
Λοιπόν να σε πληροφορήσω:
Κατέβηκα χθες Χανιά, είδα δυο ασθενείς, έκανα ένα χειρουργείο (γιατί εγώ έχω δουλειά δεν είμαι κυρίως βουλευτής και πολιτικός) συναντήθηκα με το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, πήγα στα Σφακιά, έκανα συναντήσεις εδώ και έλεγξα την πορεία κάποιων έργων που έχει χρηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, (Φρούριο Φραγκοκάστελλου), μουκανε το τραπέζι ο σύντεκνος μου ο Βρανας και έρχομαι το απόγευμα Αθήνα ! (όπως σουπε κι ο Αλέξης)
Γι αυτό σου λέω μην ανησυχείς για μένα. Να ανησυχείς που όπου ναναι ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ!!
ΥΓ Πάρε και μια φωτογραφία από εδώ που είμαι ΤΩΡΑ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί