Θετικός στον κορoνοΐό μαθητής στο ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου

Mετά απο rapid test

Θετικός στον κορoνοΐό, βρέθηκε στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου, με τη διαδικασία των rapid test , μαθητής που φοιτά στο ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου.

Άμεσα ο μαθητής τέθηκε σε καραντίνα και πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο υπεβλήθη. Αν επιβεβαιωθεί το θετικό αποτέλεσμα, όπως τόνισε  στη ρεθυμνιώτικη ιστοσελίδα Goodnet, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Γιάννης Γαζανός, όλη η δομή αναμένεται να αναστείλει τη λειτουργία της.

Επιπλέον , ένα ακόμη κρούσμα επιβεβαιώθηκε σε μαθητή της Γ’ Τάξης Λυκείου Πανόρμου και πλέον στα ήδη 33 παιδιά που ήταν σε προληπτική καραντίνα έχουν προστεθεί ακόμη 21 μαθητές σήμερα. Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Μυλοποτάμου σταδιακά υπολειτουργούν , αφού μετά τα κρούσματα ένα μεγάλο μέρος του μαθητικού πληθυσμού της περιοχής βρίσκεται σε καραντίνα .

Υπενθυμίζεται πως έχει αναστείλει τη λειτουργία του το Γυμνάσιο Ανωγείων μετά τα θετικά κρούσματα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και το Λύκειο, αφού υπάρχουν κοινή εκπαιδευτικοί και γίνεται και κοινή χρήση χώρων του σχολείου. Αντίστοιχα, εξετάζεται και η πορεία των σχολείων δευτεροβάθμιας στην Κράνα και το Γαράζο.

Πάντως, ο Υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Μυλοποτάμου M. Kλάδος έχει υποβάλει αίτημα για κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής, λόγω της εμφανούς έξαρσης των κρουσμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί