Πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένη που πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της…

Δεν έχει τέλος η αναλγησία των αστυνομικών αρχών, οι οποίες αυτή τη φορά εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε βάρος 80χρονής από τη Λαμία, στην οποία έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα τα τελευταία χρόνια πουλά σχεδόν καθημερινά προϊόντα από τον κήπο της στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, μπροστά από την Εθνική Τράπεζα. Η ΕΛΑΣ πήγε στο σημείο και ενώ η 80χρονη φορούσε μάσκα, της έκοψε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

«Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», ανέφερε η ηλικιωμένη και εξηγεί πως έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Μετά το σάλο, έγιναν διαρροές από την κυβέρνηση, σύμφωνα με τις οποίες το πρόστιμο θα διαγραφεί τελικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί