Κρήτη: Τρία τμήματα του Γυμνασίου και Λυκείου Περάματος αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Τρία τμήματα μπαίνουν από σήμερα σε αναστολή στο Γυμνάσιο και Λύκειο Περάματος, μετά από κρούσματα σε μαθητές που διαπιστώθηκαν στη διάρκεια των rapid tests που έγιναν το πρωί του Σαββάτου στο Δήμο Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, σήμερα σε αναστολή λειτουργίας τίθενται το Β3 και Γ4 τμήματα του ΓΕΛ Περάματος με συνολικά 40 μαθητές ενώ σε καραντίνα μπαίνουν ακόμη 28 μαθητές που ήρθαν σε επαφή στο σχολικό λεωφορείο και δύο εκπαιδευτικοί.

Στο Γυμνάσιο περάματος σε αναστολή μπαίνει το Β1 τμήμα με συνολικά 25 μαθητές, ενώ ακόμη 73 μαθητές που ήρθαν σε επαφή στο λεωφορείο μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα, όπως και δύο ακόμη εκπαιδευτικοί.

Πρόκειται για τρία τμήματα στα οποία επιβεβαιώθηκαν κρούσματα κορωνοΐού το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια των rapid test που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά στο Γυμνάσιο και Λύκειο Περάματος αλλά και το Γυμνάσιο και Λύκειο Πανόρμου σε καραντίνα έχουν τεθεί συνολικά απο την περασμένη εβδομάδα 220 μαθητές.

Όπως εξήγησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου Γιάννης Γαζανός μιλώντας στο Goodnet.gr για τους μαθητές αυτούς θα δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ένταξη του Δήμου Ρεθύμνης στις “κόκκινες” περιοχές, κλειστά παραμένουν όλα τα Λύκεια στο Δήμο Ρεθύμνης και το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου, ενώ ανοιχτά είναι τα ΓΕΛ στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού.

goodnet

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί