Η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να μην παίξουν πλάνα από το φαγοπότι της ντροπής στην Ικαρία!

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησαν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ χτες, αποδεικνύοντας ότι θεωρούν την δημόσια τηλεόραση κομματικό «μαγαζί» της ΝΔ.

Την ώρα που βοά όλη η υφήλιος για τις εικόνες με το φαγοπότι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, την ώρα μάλιστα που οι πολίτες αναγκάζονται να μένουν κλεισμένοι σπίτι τους από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, η ηγεσία της ΕΡΤ έδωσε εντολή να «θαφτούν» τα επίμαχα πλάνα.

Αντίστοιχη ήταν και η οδηγία για τον παραιτηθέντα καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, σε μια προσπάθεια να μην εμφανιστούν φωτογραφίες του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Μαρέβα Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Το θέμα ανέδειξε ο δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της περίεργης κάλυψης του θέματος ανέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Το σχετικό βίντεο δημοσίυεσε η Αυγή:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει:

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες.
Το βίντεο από το τραπέζωμα του κ. Μητσοτάκη με 40 άτομα έπαιξε… εκ παραδρομής για λίγα δευτερόλεπτα μόνο στο κυριακάτικο δελτίο των 15:00. Αποτέλεσμα ήταν μετά από φασαρία στην ΕΡΤ, όταν διαπιστώθηκε το «λάθος», να αναρτηθούν στην αίθουσα παραγωγών οι επίμαχες γραπτές οδηγίες.

Φυσικά η εντολή εξετελέσθη, καθώς τα υπόλοιπα δελτία της ΕΡΤ δεν είχαν κανένα πλάνο από το βίντεο στο οποίο φαίνονται ο κ. Μητσοτάκης με 40 άτομα να μπαίνουν στο σπίτι του κ. Στεφανάδη.

Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές. Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

ΚΚΕ: Άθλια προσπάθεια λογοκρισίας απ’ την κυβέρνηση της ΝΔ

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει:

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με οδηγίες προς τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, για το τι πρέπει να προβάλλουν και τι όχι απ’ την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία -εφόσον ισχύει- δεν αποτελεί μόνο άθλια προσπάθεια λογοκρισίας απ’ την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και μια ακόμη απόδειξη για το πως οι κυβερνήσεις μεταχειρίζονται διαχρονικά την ΕΡΤ ως δικό τους φερέφωνο.

Δείτε επίσης: Τα μέτρα είναι για τους κοινούς θνητούς, όχι τον Μητσοτάκη: Φαγοπότι στην Ικαρία με δεκάδες συνδαιτημόνες! (φωτο- βιντεο)

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στην Ικαρία – Μπήκε στο νοσοκομείο από την πλαϊνή είσοδο! (φωτο- βίντεο)

«Να πάτε στην Ικαρία για ρεπορτάζ» – Η ειρωνική απάντηση του Μάνεση (Βίντεο)

Ο Γεωργιάδης είδε… “καθαρό κι ανόθευτο μίσος” στο κορονοπάρτι και τρώει το “κράξιμο” της ζωής του! (εικόνες)

 Κομματικό μαγαζί: Φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία- Η ΕΡΤ έκρυψε τις φωτογραφίες από το δελτίο ειδήσεων! (βίντεο)

Οι πετσοταϊσμένοι τότε ξέσκισαν τον Πολάκη αλλά χθες δεν είδαν καν το τσιμπούσι Μητσοτάκη! (φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί