Στις Μοίρες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για διενέργεια rapid test

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα στην  πλατεία 25ης Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο, οι προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) για τον Covid-19 που προγραμματίστηκαν και ξεκίνησαν σήμερα στις 11.00 π.μ. στις Μοίρες Ηρακλείου, του Δήμου Φαιστού.

Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, καθώς μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, υπό την επίβλεψη του Επόπτη Κινητών Ομάδων Υγείας Ηρακλείου Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Μαματζάκη, άνω των 130 δειγματοληπτικών ελέγχων σε διερχόμενους οδηγούς. Συμβολικά το rapid test έκανε και ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης. 

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφεριακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του τμήματος Α.Τ. Μοιρών.

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρούσα κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων, ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τα στελέχη του ΕΟΔΥ και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί