Στην αδερφή του οι νεοναζί φέρονταν με το “σεις και το σας” κι ο ίδιος έβλεπε “βία από την αριστερά, όχι τη ΧΑ”!

Σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη… πανηγυρίζουν για την καταδίκη των νεοναζί. Αλλά θυμηθείτε: Η αδερφή Ντόρα δήλωνε ότι οι νεοναζί τής φέρονταν με το “σεις και το σας” κι ο αδερφός Κυριάκος έλεγε ότι “η βία προέρχεται από την αριστερά, όχι τη ΧΑ”!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε δήλωση μετά από την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Μια δήλωση που είναι και μοιάζει απολύτως επικοινωνιακή και υποκριτική…

Δείτε : Πώς ξέπλεναν για χρόνια τους νεοναζί, αστυνομία, πολιτικοί και δημοσιογράφοι

Δείτε ακόμα: Η Μπακογιάννη καταδικάζει τον φασισμό και το ναζισμό- Δείτε και τις φωτογραφίες…

Με τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της χώρας. Η πολιτική του διάσταση έχει, ευτυχώς, κριθεί με τη νίκη της Δημοκρατίας, που εξόρισε απ’ τη Βουλή το ναζιστικό μόρφωμα. Τώρα, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δίνει και αυτή την δική της απάντηση.

Ως Πρωθυπουργός απέχω συνειδητά από τον σχολιασμό δικαστικών κρίσεων. Ως Έλληνας πολίτης, όμως, συμμετέχω στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα. Και είμαι υπερήφανος για την αταλάντευτη στάση της παράταξής μας που έθεσε ως στρατηγικό της στόχο την πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής.

Θυμηθείτε τι δήλωναν ο ίδιος, η αδερφή του και άλλοι της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, πριν τα σημερινά υποκριτικά…

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί