Τα μάθατε; Σαρώνει ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με την GPO του… υπουργού του!

Τα μάθατε… “ΤΑ ΝΕΑ”; Η ΝΔ, παρά τον χαμό, την απόλυτη αμφισβήτηση των όσων κάνει, το μπάχαλο, την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της, την ακραία ανέχεια στην οποία οδηγείται ο ελληνικός λαός, τους απίστευτους χειρισμούς στην πανδημία, την υποχωρητικότητα στα ελληνοτουρκικά, τις κωλοτούμπες στο Μακεδονικό και τόσα άλλα, η ΝΔ δεν έχει χάσει ούτε ψήφο και κρατάει ακριβώς τα ποσοστά των εκλογών του Ιουλίου 2019, δηλαδή 39,5%. Κι αντίθετα, αυτός που χάνει είναι… ο ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται ότι… τιμωρείται από τους ψηφοφόρους επειδή η ΝΔ κάνει εγκλήματα! Κι ενώ η ΝΔ δε χάνει ούτε ψήφος σε σχέση με τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει περίπου 9%, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στο… 17%, ενώ ο “Μωυσής” απολαμβάνει διψήφια ποσοστά δημοφιλίας από τον Τσίπρα!

Είναι φαίνεται το… τούτο του Κυριάκου που κερδίζει και που μας έδειχνε όλο το καλοκαίρι, ποζάροντας σε όλες τις παραλίες και τα σκάφη, ενώ η Ελλάδα καιγόταν και τα τουρκικά πλοία έκοβαν βόλτες στο Αιγαίο!

Γι αυτό οι Έλληνες…. “τίμησαν” τον “Τσώρτσιλ” της σύγχρονης παγκόσμιας πολιτικής, με απόλυτη στήριξη, την οποία ούτε ο Βορειοκορεάτης Κιμ απολαμβάνει!

Καλά, μην τα δέσετε και σκοινί κορδόνι όλα αυτά! Φυσικά ανακοινώθηκαν ως “αποτέλεσμα” κάποιος “δημοσκόπησης”. Μιας δημοσκόπησης που παρήγγειλαν “ΤΑ ΝΕΑ” του “κουμπάρου” Μαρινάκη και υλοποίησε η GRO του… υπουργού Εσωτερικού και image maker του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκου! Ενώ φυσικά πρόβαλαν καταλλήλως όλα τα “πετσωμένα” μέσα.

Σκεφτείτε τώρα πόσο δούλεμα πέφτει και πόσο ανόητους θεωρούν τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους οι “άριστοι”: Ο Θεοδωρικάκος δεν είναι μόνο ο υπουργός Εσωτερικών του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά είναι ο άνθρωπος που διαμορφώνει και την επικοινωνιακή πολιτική του. Ο ίδιος, ως δημοσκόπος, μετρά λοιπόν τα αποτελέσματα της πολιτικής που εισηγείται ο ίδιος ως image maker! Και τα δημοσιοποιεί μέσω των “Νέων” του Μαρινάκη!

Όχι απλά στημένο παιγνίδι, αλλά στην ουσία προσπάθεια απόλυτου ελέγχου της σκέψης του Έλληνα! Μάλλον σε καμιά χώρα στον κόσμο δεν πρέπει να γίνεται το αντίστοιχο. Ίσως μόνο στη Βόρεια Κορέα και σε κάποια δικτατορικά καθεστώτα…

(Σκεφτείτε απλά, να είχε εταιρεία δημοσκοπήσεων ο Θανάσης Καρτερός, ο άνθρωπος που είναι δίπλα στον Τσίπρα και εισηγείται την επικοινωνιακή πολιτική ή ο Αλέξης Χαρίτσης, ο εκπρόσωπος Τύπου, και να έδινε “αέρα” 17 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, με αναρτήσεις της “Αυγής” ή του Documento. Πόσες καθημερινές καταγγελίες και τί σάλο θα ξεσήκωνε το επιτελείο των “αρίστων” και τα εξαγορασμένα από αυτό μέσα;”

Φυσικά ο κ. Θεοδωρικάκος δεν εμφανίζεται στην GPO από το 2016, όταν έγινε σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βεβαίως δεν αποχώρησε, απλά δεν πρέπει να φαίνεται τώρα στην εταιρεία που ίδρυσε! Για να κάνει τις δουλειές του, λες και οι Έλληνες τρώνε σανό…

Δείτε επίσης: Οι “αποκαλύψεις” Καλογρίτσα, ο δικηγόρος του Α. Λοβέρδος και ο συνέταιρός του στην GPO Τ. Θεοδωρικάκος!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί