Πώς ο mr President Συνολάκης, που θα άδειαζε το Μάτι σε 57 λεπτά, δίνει σήμερα άλλοθι στην κυβέρνηση της ΝΔ (εικόνες)

Ο Κώστας Συνολάκης ήταν καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, που προβλήθηκε πολύ από τα γνωστά μέσα, ειδικά με αφορμή την τραγωδία στο “Μάτι”. Με τις απόψεις να “παίζουν” πολύ τότε από τη ΝΔ.

Από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή/President των Σχολείων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλέγιο Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού, International Baccalaureate, Νηπιαγωγείο «Ιωάννης Μ. Καρράς»).

Με χθεσινή του συνέντευξη στο “Βήμα”, ζητάει, με αφορμή την τραγωδία στην Εύβοια, να μην αντιμετωπίζονται με μικροκομματισμούς οι επιπτώσεις από τα ακραία φυσικά φαινόμενα.

Αυτά σήμερα.

Διότι το 2018 ο ίδιος δήλωνε ότι θα εκκένωνε το Μάτι σε 57 λεπτά…

(με πληροφορίες από Ομάδα Μνήμης)

Σχετικά Άρθρα

4 Thoughts to “Πώς ο mr President Συνολάκης, που θα άδειαζε το Μάτι σε 57 λεπτά, δίνει σήμερα άλλοθι στην κυβέρνηση της ΝΔ (εικόνες)”

  1. Δήμος Σθένης

    Άρα είναι απολύτως αληθής, ειλικρινής και αντικειμενικός!!! Ένας εκ των “γνησίων αρίστων”! Διαθέτει μήπως και εκείνη την “μεγαλοαστική αβρότητα” που κατά Τζαβέλαινα συντρίβει την πλέμπα και διακρίνει τον Domenicoύλη; Μάλλον ναι, αν κανείς διαβάσει και συγκρίνει τις “φεϊσμπουκιές” του. για τα εγκλήματα στο ΜΑΤΙ (επί ΣΥΡΙΖΑ) που φταίει η κυβερνητική δυσκαμψία, αργοπορία και αδιαφορία, ενώ για τα εγκλήματα στην Εύβοια (εποχή ΝΟΥδούλας) φταίνε οι πολίτες, δείχνοντας με το δάχτυλο την “ατομική ευθύνη”, επεκτείνοντάς την τώρα έξω από τον “κωροναϊκό κύκλο”, ανοίγοντας ένα πρωτόγνωρο χορό απίθανων απαλλακτικών παραλογισμών που έπονται ως ισχυρή επιχειρηματολογία για την ανικανότητα και ακυβερνησία του Μεσσία. Κι όλα αυτά βγήκε ως λαγός να τα δηλώσει μετά την εβδομάδα σκύλευσης των νεκρών που έκανε ο “συναδερφός” του, Κούλης, και επεκτείνοντας (χρονικά) τη σκύλευση ο φιλιότσος του πατερούλη και οι δευτεροτριτοκλασάτοι αριστείς, ακόλουθοί του!

  2. Δήμος Σθένης

    Άρα είναι απολύτως αληθής, ειλικρινής και αντικειμενικός!!! Ένας εκ των “γνησίων αρίστων”! Διαθέτει μήπως και εκείνη την “μεγαλοαστική αβρότητα” που κατά Τζαβέλαινα συντρίβει την πλέμπα και διακρίνει τον Domenicoύλη; Μάλλον ναι, αν κανείς διαβάσει και συγκρίνει τις “φεϊσμπουκιές” του. για τα εγκλήματα στο ΜΑΤΙ (επί ΣΥΡΙΖΑ) που φταίει η κυβερνητική δυσκαμψία, αργοπορία και αδιαφορία, ενώ για τα εγκλήματα στην Εύβοια (εποχή ΝΟΥσούλας) φταίνε οι πολίτες, δείχνοντας με το δάχτυλο την “ατομική ευθύνη”, επεκτείνοντάς την τώρα έξω από τον “κωροναϊκό κύκλο”, ανοίγοντας ένα πρωτόγνωρο χορό απίθανων απαλλακτικών παραλογισμών που έπονται ως ισχυρή επιχειρηματολογία για την ανικανότητα και ακυβερνησία του Μεσσία. Κι όλα αυτά βγήκε ως λαγός να τα δηλώσει μετά την εβδομάδα σκύλευσης των νεκρών που έκανε ο “συναδερφός” του, Κούλης, και επεκτείνοντας (χρονικά) τη σκύλευση ο φιλιότσος του πατερούλη και οι δευτεροτριτοκλασάτοι αριστείς, ακόλουθοί του!

  3. Δήμος Σθένης

    Άρα είναι απολύτως αληθής, ειλικρινής και αντικειμενικός!!! Ένας εκ των “γνησίων αρίστων”! Διαθέτει μήπως και εκείνη την “μεγαλοαστική αβρότητα” που κατά Τζαβέλαινα συντρίβει την πλέμπα και διακρίνει τον Domenicoύλη; Μάλλον ναι, αν κανείς διαβάσει και συγκρίνει τις “φεϊσμπουκιές” του. για τα εγκλήματα στο ΜΑΤΙ (επί ΣΥΡΙΖΑ) που φταίει η κυβερνητική δυσκαμψία, αργοπορία και αδιαφορία, ενώ για τα εγκλήματα στην Εύβοια (εποχή ΝΟΥσούλας) φταίνε οι πολίτες, δείχνοντας με το δάχτυλο την “ατομική ευθύνη”, επεκτείνοντάς την τώρα έξω από τον “κωροναϊκό κύκλο”, ανοίγοντας ένα πρωτόγνωρο χορό απίθανων απαλλακτικών παραλογισμών που έπονται ως ισχυρή επιχειρηματολογία για την ανικανότητα και ακυβερνησία του Μεσσία. Κι όλα αυτά βγήκε ως λαγός να τα δηλώσει μετά την εβδομάδα σκύλευσης των νεκρών που έκανε ο “συναδερφός” του, Κούλης, και επεκτείνοντας (χρονικά) τη σκύλευση ο φιλιότσος του πατερούλη και οι ορντινάντζες του !

  4. CitizenMitsos

    Ο Κώστας Συνολάκης μιλάει πάντα ως βαφτιστήρι και κουμπάρος του Κώστα Μητσοτάκη, ως μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μητσοτάκη και ως μέλος του Δ.Σ. του του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, τοποθετημένος από τον Κώστα Μητσοτάκη σε αυτή τη θέση.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί