Κρήτη: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 400 €, αφού έψαχνε τον ιδιοκτήτη στα social media

Έχασε το πορτοφόλι του με 400 περίπου ευρώ στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και λίγο αργότερα το βρήκε καθώς το εντόπισε πολίτης, που του το παρέδωσε, αφού άρχισε να ψάχνει τον ιδιοκτήτη του πορτοφολιού στα κοινωνικά δίκτυα.

Την ιστορία μεταδίδει το fonien.gr

Αμέσως μόλις διαπίστωσε πως δεν το είχε πάνω του γύρισε να το ψάξει και δεν ήταν εκεί, όμως 3 νεαροί ανέφεραν πως ένας άντρας με ένα γκρι αυτοκίνητο πέρασε και το μάζεψε.

Παρά την αναζήτηση του γκρι αυτοκινήτου δεν κατάφερε να βρει κάτι,έτσι αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα.

Για μεγάλη του τύχη ένα γκρι αυτοκίνητο σταμάτησε και αφού “τσέκαρε” πως ο ίδιος ήταν ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, του το παρέδωσε, αφού πρώτα τον ενημέρωσε πως ήδη είχε ξεκινήσει την αναζήτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ανακουφισμένος έστειλε το μήνυμά του στο fonien.gr λέγοντας: “Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω καθώς και τους 3 νεαρούς που με βοήθησαν να τον βρω, γιατί κακά τα ψέματα είναι μεγάλος πειρασμός να κρατήσει τα λεφτά που θα βρει κάποιος με την κρίση που έχουμε. Χαίρομαι γιατί έπεσα σε άνθρωπο με αρχές. Καλό θα είναι όταν θα βρίσκουμε χρήματα να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση αυτού που τα έχασε και να τα επιστρέφουμε”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί