Άλλος ένας θάνατος ηλικιωμένης στην Ελλάδα: Στους 215 οι νεκροί

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς την Τετάρτη έγινε γνωστό πως τη ζωή της έχασε μια ακόμη ηλικιωμένη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 215.

Πρόκειται για μια 82χρονη, η οποία έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νωρίτερα, μια νεαρή γυναίκα 27 ετών διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Πρόκειται για ειδικευόμενη γιατρό που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα της νόσου Covid-19 όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

Δείτε επίσης: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός με κορωνοϊό στη Λάρισα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και περιλαμβάνεται στα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης διασωληνώθηκε ακόμη ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί απο το νοσοκομείο του Βόλου πριν δύο μέρες.

Δείτε: Ανησυχία στη Λάρισα: Διασωληνώθηκε και δεύτερος γιατρός

Πρόκειται για το έκτο άτομο που πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις ειδικευόμενοι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (πρόκειται για αναισθησιολόγο, χειρουργό, δύο ΩΡΛ και μια φοιτήτρια). Σύμφωνα με πληροφορίες, διασωληνωμένος είναι επίσης και ένας γιατρός (ηλικίας άνω των 55 ετών) από τη Μαγνησία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Είναι ιδιώτης και έχει υποκείμενο νόσημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί