«15 μ@λ@κ€ς είστε»: Νέα χυδαία επίθεση Μπέου στους κατοίκους των Σταγιατών (Βίντεο)

Ένταση και τεταμένη κατάσταση δημιουργήθηκε για περίπου μια ώρα, το πρωί της Παρασκευής, στις Σταγιάτες, όταν ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος πήγε στο χωριό και τα έβαλε με τους κατοίκους που βρίσκονταν στο κοινοτικό γραφείο (πρώην σχολείο) και στο Μουσείο, τους επιτέθηκε φραστικά και τους απείλησε με νέες μηνύσεις.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο δεν έλειψε η ένταση.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αχ. Μπέος πήγε στις 11 το πρωί στο χωριό και κατήγγειλε συγκεντρωμένους κατοίκους στην πλατεία του χωριού ότι έβγαλαν το πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας έξω από το γραφείο του, ενώ οι κάτοικοι τον φώναζαν ψεύτη.

Τελικά, στον δήμαρχο παραδόθηκε το κλειδί του κοινοτικού γραφείου και του μουσείου, πήγε στους χώρους και πέταξε τις μαύρες σημαίες που υπάρχουν στους χώρους και στρώματα και τους είπε ότι είναι δημοτικοί χώροι και δεν μπορούν να κάνουν κατάληψη.

Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους του είπαν ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, που είναι κοινωνικό αγαθό και του φώναζαν.

«Πάρε δρόμο ρε κοπρίτη, άνθρωπε της νύχτας», ήταν η πληρωμενη απάντηση των κατοίκων στο σόου του Αχιλλέα Μπέο.

Τελικά ο δήμαρχος, τον οποίο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Τοπικών Ενοτήτων και συνεργάτες του, αποχώρησε στις 12.15 το μεσημέρι.

«15 μ@λ@κ€ς είστε»

Η χθεσινή ένταση κορυφώθηκε κατά την αποχώρησή του Αχιλλέα Μπέου από το χωριό, όταν και εν μέσω αποδοκιμασιών κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να μιλήσει αρχικά με κάποιες γυναίκες.

Σε κάποια στιγμή τους είπε «είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;», με εκείνες να του απαντούν «από τις κυρίες θα το βρεις», καθώς θεώρησαν ότι το είπε ειρωνικά.

Μάλιστα σε διάλογο που άνοιξε με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος του φώναζε πως είναι ανεπιθύμητος ακούγεται να του απαντάει λέγοντας: «15 μ@λ@κ€ς είστε».

Δείτε το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί