Προθεσμία για την απολογία της πήρε η 33χρονη που κατηγορείται για αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Επικαλούμενη λόγους υγείας, η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μαρκέλλας, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της, το προηγούμενο 24ωρο η 33χρονη είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι πρόβλημα υγείας επικαλείται.

Η μεταγωγή της στα δικαστήρια έγινε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από την πίσω είσοδο του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης και την οδήγησαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας. Ύστερα από μια ώρα παραμονής και αφού έλαβε τη νέα προθεσμία επέστρεψε στα κρατητήρια.

Η ίδια προσήλθε με σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια. Ο συνήγορός της ανέφερε ότι η 33χρονη δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού της 10χρονης μαθήτριας, ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

Όπως ισχυρίζεται, μέσω του δικηγόρου της, πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει την ανήλικη και να την περιποιηθεί, ενώ υποστήριξε πως χορήγησε ηρεμιστικό στην μικρή Μαρκέλλα, γιατί ήταν ανήσυχη και ήθελε να τη βοηθήσει να κοιμηθεί.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr από την μεταγωγή της 33χρονης στα δικαστήρια:

Φωτογραφία εξωφύλλου: grtimes

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί