Η “δημοκρατία” τρέχει απ’ τα μπατζάκια τους!- Η Βούλτεψη απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ… “αναστολή αντιπολίτευσης”! (βίντεο)

Θεωρεί ακόμα ότι η οικονομική καταστροφή δεν είναι αρκετά σοβαρό θέμα ώστε να ασχοληθεί μαζί της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Πλήρη άγνοια (ή αδιαφορία) για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κοινοβουλευτική δημοκρατία, επιδεικνύει η βουλεύτρια με τη ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία ζήτησε σήμερα, αναστολή αντιπολίτευσης, καθώς όπως υποστηρίζει η ίδια, η “οικονομική καταστροφή δεν είναι για την Ελλάδα”!

Κι ενώ η Ελλάδα μπαίνει αποδεδειγμένα σε νέο υφεσιακό κύκλο, η Σοφία Βούλτεψη εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου αν και αρχικώς αναγνώρισε τη δυσκολία αυτής της περιόδου σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο, στη συνέχεια έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς θεώρησε ότι η οικονομική καταστροφή δεν είναι αρκετά σοβαρό θέμα ώστε να ασχοληθεί μαζί της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά δευτερευούσης σημασίας!

Μάλλον επειδή για την κυρία Βούλτεψη το ζήτημα της οικονομικής καταστροφής της χώρας και της εξαθλίωσης των πολιτών δεν είναι μεγάλης σημασίας, η ίδια πρότεινε η αξιωματική αντιπολίτευση να “ησυχάσει” και να κάνει… αναστολή αντιπολίτευσης!

Η κυρία Βούλτεψη ως μέλος τους ελληνικού κοινοβουλίου όφειλε να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κοινοβουλευτική δημοκρατία, θεμέλιος λίθος της οποίας είναι ο έλεγχος της κυβέρνησης για τις πράξεις και παραλείψεις της από την αντιπολίτευση.

Τα λεγόμενά της, αποδεικνύουν έναν αυταρχισμό επικίνδυνο τόσο για τη δημοκρατία όσο και για το λαό, τον οποίο μάλλον υποτιμά πλήρως με την στάση της.

Πληροφορίες: Ο πολυγράφος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί