Το ξενοδοχείο του Ηρακλείου που χρόνο με τον χρόνο «σπρώχνει» τα σύνορα της επιχείρησής του – Τι καταγγέλλει πολίτης

Αναγνώστης μας, μέσω επιστολής του στο Candia doc, καταγγέλλει ότι χρόνο με τον χρόνο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Αρίνα στου Κοκκίνη το Χάνι, «σπρώχνει» τα σύνορα της επιχείρησής του. Όπως μας επισημαίνει, φέτος η έκταση που σφετερίστηκε μέσα στο χειμώνα δεν έχει προηγούμενο, με αποτέλεσμα να οικειοποιείται όλο και μεγαλύτερη έκταση από το χώρο που χρησιμοποιούν οι λουόμενοι.

Δείτε τι μας αναφέρει στην καταγγελία του ο αναγνώστης:

Αγαπητό Candia doc,

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζω με τη γυναίκα μου να πηγαίνω στην παραλία Αρίνα, όπως λέγεται, για λίγη δροσιά και μάλιστα ώρες που δεν μαζεύει κόσμο. Κάθε χρόνο παρατηρούσαμε ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «έσπρωχνε» τα σύνορα της επιχείρησής του, που παρεμπιπτόντως βρίσκεται πάνω στον αιγιαλό, με αποτέλεσμα να οικειοποιείται όλο και μεγαλύτερη έκταση από το χώρο που χρησιμοποιούν οι λουόμενοι. Χθες Κυριακή θελήσαμε να κάνουμε ενα μπάνιο στο γνωστό σημείο και δοκιμάσαμε μια έκπληξη που γρήγορα μετατράπηκε σε οργή. Η έκταση που σφετερίστηκε μέσα στο χειμώνα η εν λόγω επιχείρηση δεν έχει προηγούμενο. Μάλιστα η νέα τεράστια έκταση έχει περιφραχθεί με υψηλό καλόγουστο ομολογώ και πανάκριβο τοιχίο. Αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν αρχές να ελέγξουν τη συγκεκριμένη επιχείρηση που αυθαιρετεί, προφανώς, χωρίς κυρώσεις. Μήπως πρέπει να συγκινηθεί κάποιος γιαυτή τη διαρκή προσβολή που ειδικά εφέτος δεν αντέχεται;

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το ξενοδοχείο του Ηρακλείου που χρόνο με τον χρόνο «σπρώχνει» τα σύνορα της επιχείρησής του – Τι καταγγέλλει πολίτης”

  1. Γ.ΜΑΚΡΙΔΗΣ

    Καλά πως κάνετε έτσι….ούτε το ένα τρίτο της παραλίας δεν έχει καταπατήσει…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί