Αύριο η απόφαση στη δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Το πρωί της Παρασκευής, στις 12 ακριβώς, αναμένεται να εκδοθεί η κρίση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Αργά την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, ενώ δευτερολόγησε και η εισαγγελέας της έδρας.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσού, ενώ νωρίτερα είχε κάνει λόγο για εισβολή συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην αίθουσα του δικαστηρίου και για «πογκρόμ Βερβεσού».

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη τους. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας τονίζοντας στην δευτερολογία της ότι σέβεται το δικηγορικό λειτούργημα.

Δείτε ακόμη:

Καταπέλτης η εισαγγελέας στην δίκη για την δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη: Ένοχοι και οι δύο, δίωξη και για τον πατέρα του Ροδίτη

Οργή δικηγόρων κατά εισαγγελέα για την αγόρευσή της στη δίκη Τοπαλούδη

Ο υφυπουργός Ακης Σκέρτσος βάζει στο στόχαστρο την εισαγγελέα της δίκης για τη δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη

Διεκόπη εν μέσω έντασης η δίκη για τη δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη – Εισαγγελέας: Προτίθεμαι να απέχω

Δίκη για την δολοφονία Τοπαλούδη: Εντολή να παραμείνει στην έδρα έλαβε από τον προϊστάμενό της η εισαγγελέας

«Αδειάζει» τον Βερβεσό ο Θ. Καμπαγιάννης: «Διαφωνώ με την ανακοίνωση του Προέδρου, η οποία δεν είναι καν ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί