Τσιόδρας: «Είδα πολλούς ανθρώπους τις τελευταίες μέρες να χειρίζονται τη μάσκα με λάθος τρόπο»

Μετά τις αναφορές Τσιόδρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν τη βόλτα που έκανε προ δυο ημέρων στο Παγκράτι ο Κ. Μητσοτάκης

Στη σωστή χρήση της μάσκας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας. Αυτή τη φορά υπήρξε ιδιαίτερα λεπτομερής και κατέληξε να… καρφώσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που στις τελευταίες του εμφανίσεις πιάστηκε από τον φακό να μην χρησιμοποιεί σωστά το προστατευτικό αυτό μέτρο. 

«Η χρήση μάσκας θα πρέπει να γίνεται σωστά. Είδα πολλούς ανθρώπους τις τελευταίες μέρες να την χειρίζονται με λάθος τρόπο. Να είναι η μάσκα κάτω από τη μύτη, κάτω από το στόμα, να φτάνει μέχρι το σαγόνι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος και και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για να προσθέσει: 

«Δε μπορεί να μην έχουμε μαζί μας ένα αντισηπτικό. Ένα αντισηπτικό μαντηλάκι, ένα αλκοολούχο αντισηπτικό σε υγρή μορφή. Να πλένουμε τα χέρια μας όταν βγάλουμε ή πριν βάλουμε τη μάσκα. Ένα σακουλάκι, να βάζουμε τη μάσκα. Έχουν βγει και πολύ ωραία βίντεο για το πώς να χειριζόμαστε τη μάσκα. Αν δε χρησιμοποιείται σωστά η μάσκα, κακό κάνει, όχι καλό. Και φυσικά δεν είναι για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα ή παιδιά κάτω των δύο ετών».

Μετά τις αναφορές Τσιόδρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν τη βόλτα που έκανε προ δυο ημέρων στο Παγκράτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου δεν ήταν αρκετά προσεκτικός με τη μάσκα του. 

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί