Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει! – Δεν είναι πλάκα, με αυτή τη φωτο “απάντησε” η ΝΔ στο άρθρο του Α. Τσίπρα!

Αυτό το κόμμα κυβερνά την Ελλάδα! Και λειτουργεί σαν ένα από τα αμέτρητα τρολ του διαδικτύου που αδυνατώντας να τεκμηριώσουν επιχειρήματα σε οποιονδήποτε διάλογο, καταφεύγουν σε αναρτήσεις “παντομίμα” … απάντησε η επίσημη ΝΔ – το κυβερνών κόμμα – αφήνοντας άφωνους ακόμα και … νεοδημοκράτες!

“Η απάντηση στο σημερινό άρθρο του κ. Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών σχετικά με το τι θα γινόταν αν την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού διαχειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής” έγραφε στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο η επίσημη ΝΔ, αναρτώντας μια φωτογραφία του πρώην αν Υπουργού Υγειας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη από το 2016, να καπνίζει…

Δείτε επίσης: Α. Τσίπρας: «Τι θα γινόταν αν…» ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που θα αντιμετώπιζε την κρίση του ιού ως κυβέρνηση

Θαυμάστε επιχειρήματα, τεκμηρίωση και επίπεδο! Η κυβέρνηση έτσι δείχνει οτι η μόνη απάντηση σε κάθε αστοχία και ανικανότητά της και το μόνο πολιτικό αντεπιχείρημα σε μια σειρά πολιτικών σκέψεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο άρθρο του στην “Εφ.Συν” είναι ότι ο Πολάκης καπνίζει!!! Παρόμοιο “πολιτικό οπλοστάσιο” και “πολιτική σκέψη” με ενός τρολ λογαριασμού!

Είναι .όμως κυβέρνηση, ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει;

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει! – Δεν είναι πλάκα, με αυτή τη φωτο “απάντησε” η ΝΔ στο άρθρο του Α. Τσίπρα!”

  1. Anti-logos

    “Θου κύριε….φυλακήν…..” …. Και εγώ θα έκοβα το σχόλιο μου, αν γράψω αυτό που έρχεται αυτόματα στο νου μου με αυτή την κλίκα που μπλέξαμε…….

  2. Dimo

    Δεν μπορει να ειναι αυτη η σοβαρη απαντηση μιας κυβερνησης σε αρθρο πρωην πρωθυπουργου κ αρχηγου αξιωματικης αντιπολιτευσης… Τουλαχιστον αστεια, θλιβερη, απαραδεκτη αντιδραση…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί