Αν λοιπόν σήμερα στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι η ΝΔ (Βίντεο)

Η απάντηση του Αλ. Τσίπρα στην προπαγάνδα της ΝΔ

Τι θα είχε συμβεί αν ήταν σήμερα στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έδωσε απάντηση στην προπαγάνδα της ΝΔ.

Κατά το τέλος της δευτερολογίας του είπε σε δυο λεπτά τις θα είχε γίνει αν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Αλ.Τσίπρας: «Η κυβέρνηση φέρνει από το παράθυρο του κορωνοϊού, τις πολιτικές που ο λαός έδιωξε από την πόρτα» (Βίντεο)

“Τι θα γινόταν σε αυτή την χώρα αν…”
Αν τι κύριε Μητσοτάκη; Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και όχι εσείς, ο σωτήρας μας;
Θα σας πω εγώ τι θα γινόταν:
-Πρώτα από όλα δεν θα υπήρχε υπουργός Ανάπτυξης ο οποίος την ώρα της κρίσης θα έβγαινε και θα έλεγε πως είναι η φυσική ροπή της αγοράς η αισχροκέρδεια και δεν χρειάζεται διατίμηση.
-Δεν θα υπήρχε υπουργός που θα έβγαζε tweet για να διαφημίζει 5 ευρώ μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών όταν όλοι μας έπρεπε και είχαμε μπει σε ένα καθεστώς αλληλεγγύης.
-Δεν θα υπήρχε υπουργός να βγαίνει και υβρίζει του Ελληνες πολίτες που κάθονται σπίτι τους και δεν έχουν εισόδημα ότι θα γίνουν 300 κιλά.
-Δεν θα υπήρχε υπουργός να στήνει δουλίτσες.
-Δεν θα ανέβαινε από τα 800 ευρώ στα 1600 ευρώ η τιμή της κλίνης στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια.
-Δεν θα πήγαιναν 30.000.000 για τεστ στους ιδιώτες αλλά θα πήγαιναν στα δημόσια ιδρύματα.
-Δεν θα είχαμε υπουργό σαν τον κύριο Βρούτση να κάνει δουλειές με τα Κέντρα Κατάρτισης και να εξευτελίζει 150.000 επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες.
-Και θα είχαμε σταθεί δίπλα σε όλους, όχι μόνο στους ασθενείς αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον γιατί δεν θα έχουν εισόδημα.
-Θα εφαρμόζαμε ό,τι εφαρμόστηκε σε όλη την Ευρώπη.
-Θα επιδοτούσαμε την εργασία, θα δίναμε την δυνατότητα να στηριχθεί η οικονομία από το μαξιλάρι που, ναι, εμείς δημιουργήσαμε από τις θυσίες του Ελληνικού λαού για μια ώρα ανάγκης και όχι για να τα κρατήσουμε στην άκρη για τις μελλοντικές ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων. Αλλά για την μικρή και μεσαία επιχείριση, την εργασία, τον κόσμο της δουλειάς. Αυτό θα κάναμε εμείς και αυτό θα κρίνει ο λαός”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί