57 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα: Κατέληξε 52χρονος

Ακόμη ένας θάνατος προστέθηκε στη λίστα με τους νεκρούς από τον κορωνοϊό το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για έναν 52χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Επίσης την Παρασκευή, κατέληξε μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ήταν διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

Νωρίτερα κατέληξαν ακόμη δύο άνδρες, ένας από την Ξάνθη και ένας από την Πέλλα.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και είχε υποκείμενο νόσημα. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα που καταγράφεται στην περιοχή της Πέλλας, καθώς την Πέμπτη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μια 78χρονη από το χωριό Φούστανη. Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας «ο 66χρονος είχε κάνει μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Έδεσσας». Ο κ. Τζαμτζής πρόσθεσε ότι ο ΕΟΔΥ έχει αναλάβει πλέον να ιχνηλατίσει τις επαφές του άτυχου 66χρονου.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ότι έχασε τη μάχη και ένας 78χρονος από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από Covid-19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τέσσερα από τα θύματα να προέρχονται από τον νομό Ξάνθης και ένα από τον νομό Έβρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί