“Δεν είναι αθώοι”!

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Ηρακλείου συμμετέχει στην προσπάθεια συλλογής υπογραφών ενάντια στην αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Σε ανακοίνωση των μελών της διοίκησης του ΕΚΗ, Μανόλη Τσαγκαράκη και Βαγγέλη Μαματζάκη, αναφέρονται:

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 σηματοδότησε την αρχή του τέλους της ασυλίας και της ατιμωρησίας της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής που υποδύεται στην θεωρία ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Από την επόμενη της δολοφονίας του ο Παύλος κατατάσσεται στους αγωνιστές ήρωες της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Παύλος ήταν συνεπής αντιφασίστας αγωνιστής γι’αυτό και δολοφονήθηκε από τους εγκληματίες πολέμιους του της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είχε και έχει συγκεκριμένη δομή,οργάνωση,ιεραρχία και λειτουργία που επιτρέπει στα μέλη, στους αρχηγούς και υπαρχηγούς της να δρούν με συγκεκριμένο τρόπο και ρόλο τηρώντας πιστά τις αυστηρές εντολές της ηγεσίας.

Τίποτα δεν γινόταν τυχαία και αυθαίρετα όλοι ακολουθούσαν τις εντολές του <<αρχηγού>>.

Καταδικάζουμε την αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντία Οικονόμου και ταυτιζόμαστε με την φωνή της Μάγδας Φύσσα δεν είναι αθώοι οι Χρυσαυγίτες και οι υποστηρικτές τους.

Η φωνή της Μάγδας Φύσσα είναι δυνατή και στεντόρεια αλλά δεν είναι αρκετή πρέπει να την υποστηρίξουμε μαζικά-καθολικά και συλλογικά ώστε να ακουστεί δυνατά και να φτάσει παντού σε κάθε περιοχή και σημείο της Ελληνικής Επικράτειας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Υπογράφουμε τα μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου(Τσαγκαράκης Μανόλης -Μαματζάκης Βαγγέλης)

Συλλογή υπογραφών στη σελίδα στο Facebook <<Δεν είναι αθώοι>> και στο email:deneinaiathooi@yahoo.com

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί