Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ιατρίων λόγω κορονοϊού

Ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των οδοντιατρίων, λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, εξέδωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα μέλη μας, Οδοντιάτρους, Ορθοδοντικούς, Γναθοχειρουργούς, έχει συσταθεί να λειτουργούν το επόμενο διάστημα και μέχρι νεωτέρας, μόνο για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ή αυστηρά κατόπιν συνεννόησης με τους ασθενείς τους, μέσω τηλεφωνικών ραντεβού.

Ψήφισμα Συμπαράστασης Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου προς τους Υγειονομικούς Φορείς και τον ρόλο τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του CoVid-19

Η παγκόσμια κοινότητα διέρχεται υγειονομικά μια δοκιμασία. Η χώρα μας επίσης. Με την εξέλιξη της πανδημίας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δοκιμάζει τα όριά του με σοβαρότητα, ψυχραιμία αλλά και αισιοδοξία.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου δηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή του προς όλους τους υγειονομικούς φορείς και στέκεται αρωγός δίπλα σε Ιατρούς, Οδοντιάτρους, Νοσηλευτές, Διοικητικό Προσωπικό, και Ερευνητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης ένταντι της νόσου CoVid-19.

Το σύνολο των οδοντιάτρων του νομού δηλώνουν τη διάθεσή τους να προσφέρουν από οποιοδήποτε μετερίζι τους ζητηθεί και σε οποιονδήποτε μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί