Το άγριο τρολάρισμα της Ρένας Δούρου στον Μητσοτάκη από το Ηράκλειο!

“Παρίστανε τον… Τσώρτσιλ των Βαλκανίων αλλά τελικά έμεινε στα “Ναι” Σαμαρά στο Βερολίνο!”

Στο Ηράκλειο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Χθες βράδυ παραβρέθηκε στην εκδήλωση δημιουργίας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Αλικαρνασσό, στην οποία και μίλησε μαζί με τον Χάρη Μαμουλάκη.

Πήρε όμως μέρος και σε εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας. Και εκεί πραγματικά έκανε ένα άγριο τρολάρισμα στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

“Επιχειρήθηκε μία δημοσκόπηση, όταν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε, ανεπιτυχώς κατ’ εμέ, να παριστάνει τον… Τσώρτσιλ των Βαλκανίων · να μιλήσει για εισβολή, να μιλήσει για πόλεμο, κι ουσιαστικά να εκθέσει την πατρίδα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση”. Προσπάθησε, ανεπιτυχώς κατ’ εμέ, να παριστάνει τον… Τσώρτσιλ των Βαλκανίων. Ο κ. Μητσοτάκης σε σχέση με το προσφυγικό – μεταναστευτικό μου θυμίζει τον κ. Σαμαρά σε σχέση με το πώς αντιμετώπισε τους Ευρωπαίους εταίρους μας όταν χρεοκοπήσαμε. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πολύ εύκολα όχι στους πρόσφυγες και στις μανάδες. Και είπε τεράστια “ναι” στο Βερολίνο: “Ναι” ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ, “ναι” τώρα και ο κ. Μητσοτάκης, για να κάνει τη χώρα μας, όπως παλαιότερα πειραματόζωο δημοσιονομικό, τώρα πειραματόζωο αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό! Και τσουπ η δημοσκόπηση!”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί