ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, το νέο στολίδι των Μινωικών στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

Τα δρομολόγιά του στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς-Χανιά, ξεκίνησε το νέο στολίδι των Μινωικών Γραμμών, το Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ. Τα δρομολόγια ξεκίνησαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 23:59.

Το οικολογικό Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ είναι το νεότερο, ταχύτερο πολυτελέστερο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο της γραμμής των Χανίων, που θα προσφέρει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό καθώς επίσης ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ στο λιμάνι της Σούδας, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πλοίο, να περιηγηθούν στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του και να γνωρίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις ανέσεις που θα παρέχονται στο επιβατικό κοινό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του.

  • Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020:  από 15:00 έως 22:00
  • Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020: από 08:00 έως 20:00

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί