Ένας πρωθυπουργός του Columbia με άλλο επίπεδο, όχι Τσίπρας! (φωτο-βίντεο)

Ναι, είναι να είσαι υπερήφανος γιατί έχεις πρωθυπουργό έναν ακόμα Μητσοτάκη! Που έδιωξε τον Τσίπρα, που δε μιλά καλά αγγλικά, δε φορά γραβάτα και δεν πήγε στο Columbia.

Ένας πρωθυπουργός, που πέρα από τις αποδεδειγμένες κοινές απάτες του σε βάρος των Ελλήνων για να γίνει κυβερνήτης και να εξυπηρετήσει τα γνωστά συμφέροντα, σε κάνει υπερήφανο όταν πάει στην Αμερική, κάνει τον κομπάρσο του Τραμπ, δεν τολμά να πει λέξη για τα εθνικά συμφέροντα και τις ελληνικές θέσεις και βγάζει απλώς φωτογραφίες ή γυροφέρνει σε αγώνες του NBA!

Δείτε: Κομπάρσος στον Λευκό Οίκο, έβγαλε επιτέλους φωτογραφία με τον αληθινό Τραμπ!

Τα έδωσε όλα πριν τη συνάντηση με τον Τραμπ για να εισπράξει τελικά μόνο απαξίωση

NBA: 2.300 δολάρια κοστίζει ένα εισιτήριο στη θέση του Μητσοτάκη (Βίντεο)

Α, δείτε τον – κι αισθανθείτε και πάλι υπερήφανοι- να μιλά άριστα αγγλικά στη συζήτηση με τον αντιπρόεδρο του Atlantic Council, Damon M. Wilson. Και ξαφνικά να σηκώνει το πόδι του, μπροστά στο κοινό και τις τηλεοπτικές κάμερες, να σηκώνει στη συνέχεια το πανάκριβο παντελόνι του και να φτιάχνει τις πανάκριβες κάλτσες του με τα αδούλευτα χεράκια του!

ΚΙ αν δεν το πιστεύετε, δείτε το βίντεο στα πρώτα δευτερόλεπτα (περίπου στο 1.08.42″, όταν ξεκινά η συζήτηση) και τις εικόνες

Περηφάνια, όχι όπως τότε με τον Τσίπρα που πήγε χωρίς γραβάτα και μιλούσε στα ίσα στον Τραμπ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί