Τα κονδύλια στην Κρήτη και ο Σταύρος ο… παλάντζας, ανάλογα με το αν το ακροατήριο είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ! (βίντεο)

Μπορεί η προστασία που του παρέχουν τα περισσότερα κρητικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης να είναι σκανδαλώδης (περίπου όπως τα εθνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά για τον ίδιο λόγο και στις δυο περιπτώσεις…), όμως αυτό δε σημαίνει ότι η αλήθεια μπορεί να κρυφτεί επί πολύ μαζί τα γνωστά δημοσιοσχετίστικα παλαντζαρίσματα του περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη.

Δείτε: Αν πλημμύριζε (και πάλι) η Αττική, όχι η Κρήτη, και ήταν στο γήπεδο η Δούρου κι όχι ο Αρναουτάκης…

Όταν φωνάζω “Καρανίκας” να βγαίνεις, όταν φωνάζω “Αρναουτάκης” να σιωπάς και να ανοίγεις το στόμα

 Ιδού πώς ο… αυτοκράτωρ της Κρήτης “εκδικείται” όσους δεν του καθαρίζουν τα σακάκια! (έγγραφα)

Εκείνου που υποστηρίχτηκε επίσημα και από τον ΣΥΡΙΖΑ (…) αλλά επειδή κυβέρνηση έγινε η ΝΔ, έβαλε ένα στέλεχος της ΝΔ στη θέση του αντιπεριφερειάρχη (στο ρόλο του παλιού νομάρχη) Ηρακλείου.

Δείτε: Τα “διαπιστευτήρια” Αρναουτάκη στον Μητσοτάκη με τις επιλογές που εξόργισαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκείνου που μιλώντας με τον νέο πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, το καλοκαίρι, δεν έβρισκε λέξη να πει για το πάγωμα των διαδικασιών του ΒΟΑΚ, αλλά αντιθέτως, στις δηλώσεις του φάνηκε να υποστηρίζει τη νέα πολιτική, την οποία… δε γνώριζε ούτε ο Μητσοτάκης! Όμως όταν βρισκόταν με τους ανάστατους, από το πάγωμα, φορείς της Κρήτης, έλεγε ψευδώς ότι διαμαρτυρήθηκε στον πρωθυπουργό!

Δείτε: Όταν ο Σταύρος συνάντησε τον Κυριάκο, που ακύρωσε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ, απλά έκανε δημόσιες σχέσεις…

Απίστευτη παραπλάνηση Αρναουτάκη με τον ΒΟΑΚ: Άλλα λέει στον Κ. Μητσοτάκη, άλλα στους Κρητικούς ότι του είπε! (εικόνες)

Εκείνου που μετέχοντας σε συνάντηση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, παρόντων των Παύλου Πολάκη και Χρήστου Σπίρτζη και με καλεσμένους παράγοντες της Αυτοδιοίκησης, έλεγε (για να τον ακούσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) ότι τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν τα περισσότερα από ποτέ χρήματα στην περιφέρεια και την αυτοδιοίκηση. Αλλά περιέργως ο ίδιος που κάνει ανακοινώσεις ακόμα και για τα όσα δε λέει ή δεν κάνει, λέγοντας ότι είπε και έκανε, δεν ανακοίνωσε το παραμικρό για τα όσα είπε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, μη μάθει τα παιχνίδια του η ΝΔ!

Δείτε: Η εντυπωσιακή ομολογία Αρναουτάκη, που δεν μάθατε λόγω… “αρναουτάκειας ισορροπίας”, για χάρη του Μητσοτάκη!

Είναι ο ίδιος που χθες, κόβοντας την πίτα στα Χανιά, έλεγε, παρόντος του βουλευτή της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη, ότι όχι μόνο αναμένει τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τον ΒΟΑΚ (ούτε λέξη φυσικά για το πάγωμα) αλλά ότι τώρα η κυβέρνηση, η ΝΔ δηλαδή, θα δώσει τα περισσότερα κονδύλια στην Κρήτη απ’ όλα τα προηγούμενα χρόνια! Ό,τι ακριβώς έλεγε ότι είχε πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ, με άλλα λόγια!

Κι αν δε το πιστεύετε, δείτε το βίντεο στο 3:35

Σταύρος ο παλάντζας, λοιπόν. για τις δημόσιες σχέσεις του. Ένας επικίνδυνος παλάντζας…

Candiot

Ενδεικτικά ακόμα για τον κ. Αρναουτάκη

Μετά τον Μητσοτάκη κι… ο Αρναουτάκης χτίζει το “επιτελικό κράτος” του στην περιφέρεια Κρήτης!

Όταν ο Στ. Αρναουτάκης έδωσε “καταφύγιο” στον ΓΓ του προφυλακισμένου Γιάννου και συγκατηγορούμενό του (φωτο)

Οι… “ευεργεσίες” εκατομμυρίων στην Εκκλησία Κρήτης και οι “χορηγοί” Αρναουτάκης, Βενιζέλος και Κεγκέρογλου (έγγραφα- φωτο)

 Ένα σκάνδαλο με την υπογραφή του περιφερειάρχη Κρήτης: Πώς έγινε “κουρέλι” διεθνής διαγωνισμός!- Οι “φωτογραφίες” και οι αλλαγές όρων, μετά την ανάθεση! (έγγραφα)

Εισαγγελική έρευνα για διαγωνισμό – σκάνδαλο της περιφέρειας, με τις υπογραφές Αρναουτάκη και υπηρεσιακών- Η εργολαβία με διακήρυξη “φωτογραφία”! (έγγραφα)

Πώς μεθοδεύει η περιφέρεια την αγορά ακινήτου έναντι 8,5 εκ. ευρώ, μέσω διαγωνισμού με… φωτογραφίες! (έγγραφο)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί