Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-0

Στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με την υπηρεσία του VAR να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα και να μην είναι διαθέσιμη το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και με την μπάλα να κολλάει συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σαφώς και δεν ήταν κατάλληλος σε πολλά σημεία για να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο ΟΦΗ έχασε με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα από τον Παναιτωλικό.

Εικόνα live21963499/27194.jpg

Στο 78′ ο Μπαΐροβιτς έκανε την μπαλιά, η μπάλα… κόλλησε στο τερέν και στρώθηκε στον Ντουάρτε, ο οποίος με άψογο τσιμπητό τελείωμα νίκησε τον Σωτηρίου κι έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο το VAR λειτούργησε και στο 84′ εξετάστηκε η περίπτωση πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού σε τράβηγμα του Νάστου πάνω στον Μπαΐροβιτς. Η παραβάση καταλογίστηκε και ο Μπαΐροβιτς με άψογη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε προβάδισμα δύο τερματων στην ομάδα του Αγρινίου.

Ένα αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης, με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, στην 16η αγωνιστική της Superleague.

Φωτογραφίες: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί