Έκκληση από μητέρα τριών παιδιών στο Ηράκλειο: Οικογένεια κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα

Έκκληση μέσω του Candiadoc απευθύνει η Κ.Γ., μία γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την επιστολή της, είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων τα δύο επιληπτικά και ο σύζυγός της δεν εργάζεται. Η ίδια εργάζεται με ημιαπασχόληση.

Η γυναίκα χρωστάει στη ΔΕΗ 3.600 ευρώ και όπως καταγγέλλει ζητούσε εδώ και καιρό να της κάνουν κάποια ρύθμιση, ωστόσο της ζητούσαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που αδυνατούσε να πληρώσει. Ζητά την βοήθεια όλων μας γιατί φοβάται ότι η οικογένειά της θα μείνει χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, δημοσιεύει το τηλέφωνό της, για όποιον μπορεί και επιθυμεί να συνδράμει στο δράμα της οικογένειας.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή της:

Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα σοβαρό είμαι μάνα με τρία παιδιά τα δύο επιληπτικά. Χρωστούσα λοιπόν στη ΔΕΗ 3.600, τόσο καιρό ζητούσα να μου κάνουν κάποια ρύθμιση, μου λέγανε ότι έπρεπε να δώσω μία πολύ μεγάλη προκαταβολή 1.000 ευρώ εγώ δεν είχα τη δύναμη να τη δώσω διότι δεν εργαζόμουνα ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος.

Τώρα λοιπόν με έχουνε πάρει τετράωρη σε μία επιχείρηση. Η ΔΕΗ μου στέλνει κάποια χαρτιά και μου λέει να αλλάξω πάροχο, αλλά με την προϋπόθεση ότι πρέπει να εξοφληθούν όλα τα χρήματα που τους χρωστάμε. Πού να τα βρω εγώ αυτά τα λεφτά, που δουλεύω μόνο εγώ με 350 ευρώ, που παίρνω το τετράωρο;

Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Ο λογαριασμός τραπέζης είναι: Gr9801108480000084860404114 της Εθνικής Τράπεζας, μήπως μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος με ό,τι, μπορεί. Δεν έχω άλλη λύση. Δηλαδή Χριστούγεννα θα μείνουμε χωρίς ρεύμα; Θα έρθουν να το κόψουνε; Με τα τρία μου παιδιά τι θα γίνει εδώ μέσα;

Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί