Επεισοδιακή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στην Κρήτη: Καταγγελία για απόπειρα χειροδικίας από Αντιδήμαρχο

Καταγγελία εναντίον του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλακωνάκη, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά, υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του επικεφαλή της παράταξης κ. Δημήτρη Ανθούση, απειλώντας τον ακόμη και με χειροδικία, η οποία σύμφωνα με την Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά, αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων μέσα στην αίθουσα.

Μετά από αυτό το περιστατικό οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αποχώρισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία:

Καταγγέλλουμε την προκλητική αντιδημοκρατική και τραμπούκικη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Μαλακωνάκη Ιωάννη μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εν ώρα συνεδρίασης και παρουσία δημοτικών συμβούλων και κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Μαλακωνάκης την ώρα που τοποθετούνταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά , κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ξεστομίζοντας απειλές και χυδαίες ύβρεις φτάνοντας στο σημείο να κατευθυνθεί προς θέση του κ. Ανθούση φτάνοντας ακριβός από πάνω του με πρόθεση να χειροδικήσει.

Με την συμβολή των ψυχραιμότερων δημοτικών συμβούλων αποφεύχθηκε χειροδικία.

Σε ένδειξη αποτροπιασμού οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά αποχώρησαν από την συνεδρίαση ζητώντας την καταγγελία τέτοιον προσβλητικών και απαράδεκτων συμπεριφορών, καλώντας το σώμα να πράξει το ίδιο και να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές.

Χαρακτηριστικά ακόμα και την ύστατη ώρα αποχώρηση της παρατάξεως μας ο εν λόγο αντιδήμαρχος συνέχιζε να φωνάζει και να απειλεί λέγοντας, «θα τα πούμε αύριο».
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι απειλές και οι ύβρεις , η καθαρή προσπάθεια εκφοβισμού μας και περιορισμού της δράσης μας θα πέσει στο κενό !

Για την λαϊκή συσπείρωση Πλατανιά

Ανθούσης Δημήτρης
Κουμάκη Αλεξία
Μαριανάκης Στυλιανός

Kriti24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί