Ρήξη στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ για την εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου

Διαφοροποιήσεις καταγράφονται πλέον δημοσίως εντός των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, την ίδια ώρα που είναι φορτισμένο (έως πολεμικό) το κλίμα μεταξύ κυβέρνησης και Aξιωματικής Aντιπολίτευσης. Καταλύτης των εξελίξεων είναι το KINAΛ, το οποίο άλλωστε πρότεινε ως μάρτυρες προς κλήτευση τους δύο πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε: Με άθλιες μεθοδεύσεις εξαίρεσαν Τζανακόπουλο – Πολάκη!- Ο πρόεδρος τούς απείλησε με… φυλάκιση!

Π. Πολάκης: Χουντικής έμπνευσης η απόφαση της εξαίρεσής μας- Θα παραμείνουμε στην Επιτροπή

Άντε, και υπουργός του Μητσοτάκη- Ούτως ή άλλως το εξαπτέρυγο της ΝΔ είναι, χρόνια τώρα…

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενστάσεις για τον τρόπο της εξαίρεσης μελών της επιτροπής εκφράζει μιλώντας στο documentonews.gr ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. «Η Προανακριτική Επιτροπή μπορεί να καλεί ως μάρτυρες όποιους κρίνει ότι θα συνεισφέρουν στη διερεύνηση της υπόθεσης. Όμως, δεν μπορεί να καθορίζεται από την πλειοψηφία της ποιος θα μετέχει στη σύνθεση της Επιτροπής για την Προανακριτική», τονίζει προς το Documento o Χάρης Καστανίδης. Και συμπληρώνει: «Αλλιώς θα ήταν παραβίαση του κοινοβουλευτικού κανόνα ότι την αποφασιστική αρμοδιότητα για το ποιος εκπροσωπεί μια Κοινοβουλευτική Ομάδα στη σύνθεση μιας επιτροπής την έχει αποκλειστικά η προτείνουσα κοινοβουλευτική ομάδα και κανένας άλλος»!

Πηγή: documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ρήξη στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ για την εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου”

  1. Δήμος Σθένης

    Τι περιμένατε από την Φωφώκα και τους “φωφώκες” της; Παλεύουν κι αυτοί οι κακομοίρηδες της πολιτικής να προλάβουνε τον …Βδελόπουλο που “ζητιανεύει” την “συνεργασιακή προσχώρηση” στη ΝΟΥδούλα τώρα που έχει τα μεγάλα ζόρια και στο επικείμενο μέλλον (μέχρι τις εκλογές) θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για όλους τους απατεώνες και ψηφοδεείς!!! Ψάχνονται, λοιπόν, από τώρα για να δείξουν την “προθυμία” τους για να ανακόψουν την ανοδική πορεία του κινήματος που προς το παρόν “ξαποσταίνει”. Αλλά γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα “χαμστεράκια” του “αρπαχτικού πολιτικαντισμού” πως “μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά στους αγώνες τραβά”. Βέβαια η ΝΟΥδούλα θα χρειαστεί και τα δυο δεκανίκια (Φωφώκα – Βελόπουλου – που φαίνεται να το ‘χει πιο “σιγουράκι”) αλλά όσο και να ‘ναι το άγχος τους είναι να το σιγουρέψουν κι αυτοί καλά! Μη βρεθούν αναπάντεχα στην …απόξω! Αυτό το άγχος είναι ο “θερμόμετρο” της δημοκρατικότητάς τους! Και η προχθεσινή αποστασιοποίηση της Φωφώκας” και των “φωφώκων” της κόλλησαν έναν ακόμα κρίκο στην “συνεργασιακή αλυσίδα”, που εδώ και μήνες μοχθούν διακριτικά (έτσι νομίζουν) με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία να συγκολλήσουν. Να δούμε θα εκτιμήσει το νέο γλύψιμο ο …Μωυσής;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί