Ηράκλειο: Μία γροθιά για τον μικρό Άγγελο που δίνει μάχη με τη λευχαιμία – Έκκληση για τον ίδιο και την οικογένειά του

Για οικογένεια στο Ηράκλειο με τεράστια οικονομικά προβλήματα και με παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, απευθύνει έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων μία συμπολίτισσά μας.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της σε γνωστή σελίδα αγοραπωλησιών του Ηρακλείου, η κ. Maria Chatzimakri γνωστοποιεί ότι το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται χρήματα για την θεραπεία του. Η οικογένεια διαμένει σε ένα σπίτι 25 τμ. και δεν έχει ούτε τρόφιμα. Η γυναίκα απευθύνει έκκληση για να βρεθεί εργασία για την μητέρα, ενώ αναγράφει τις ανάγκες που έχει η οικογένεια.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρει στην ανάρτησή της:

Καλησπέρα σε όλους… Υπάρχει ένα μικρό παιδάκι ο Άγγελος που είναι άρρωστος η οικογένεια μένει σε 25 τμ 3 παιδιά και οι γονείς… Δεν έχουν τροφιμα δεν έχουν αρκετά βασικά πράγματα.. Γράφω εδώ γιατί η μαμά χρειάζεται δουλειά… Πρωινές ώρες να καθαρίζει έστω σπίτια γραφεία ή οτιδήποτε άλλο.. Βοηθήστε παρακαλώ!!Ηράκλειο!

Δυστυχώς οι ανάγκες του μικρού είναι πολλές και οι γονείς έχουν φτάσει σε τραγική κατάσταση. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει έστω και μ ένα μακαρόνι είναι σημαντική βοήθεια. Όσο κ αν ζοριζόμαστε οικονομικά, όλοι έχουμε ένα πιάτο φαί στο σπίτι μας. Κρίμα είναι κάποιοι να μην το έχουν ούτε αυτό.η οικογένεια είναι στο Ηράκλειο στα δειλινά…. όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει με την διαχείριση στην ομαδα ..χάρισε το.. με την Dimitra Kounenidaki.

Για την οικογένεια του Άγγελου η οικογένεια που ζει σε άθλιες συνθήκες με το ένα παιδάκι να έχει λευχαιμία και να μην έχουν πλέον ούτε να φάνε. Το νοίκι μένει απλήρωτο, τα ιατρικά έξοδα του μικρού δε μπορούν πλέον να καλυφτούν και χρειάζεται να πηγαίνουν συχνά Αθήνα σε γιατρούς αλλά δυστυχώς δε μπορούν, ζουν στο νοίκι με άρρωστο παιδί.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:
📍ΤΡΟΦΙΜΑ: κρέας, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, πρωινά για τα παιδιά, λάδι (μου το ζήτησαν δεν έχουν ούτε αυτό), χυμούς, γάλα για τα μικρά και ότι άλλο σκεφτείτε εσείς.
📍ΠΑΝΕΣ Νο4 και παιδικό σαμπουάν, λόγω μεταμόσχευσης είναι πολύ ευαίσθητο.
📍Otrivin παιδικό, φυσιολογικό ορό και Amoxil παιδική αντιβίωση για το αγοράκι με τη λευχαιμία
📍ΡΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΚΑ: για αγοράκι 4 χρόνων και το κοριτσάκι τους 3 χρονών που είναι και η δότρια
📍ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
📍ΚΡΕΒΑΤΙ ή ΡΆΝΤΖΟ , αν έχει κάποιος που δεν το χρειάζεται γιατί οι γονείς κοιμούνται στο πάτωμα και τα παιδάκια σ ενα μονό κρεβάτι σε μόλις 25 τμ.
📍ΨΥΓΕΙΟ
📍ΔΟΥΛΕΙΑ -ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ- για τον πατέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί