Ακρωτηριάστηκε ο 50χρονος που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο

Έχασε τα πόδια του ο άτυχος 50χρονος που έπεσε θύμα εργατικού ατυχήματος την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Μελεσών.

Δείτε: Συναγερμός για εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, και τα τραύματά του ήταν τέτοια που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα σώσουν.

Δείτε: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ ο 50χρονος που έπεσε θύμα εργατικού ατυχήματος

Να υπενθυμίσουμε ότι εχτές κλιμάκιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο που σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου, το κλιμάκιο διαπίστωσε «πειραγμένο» το χώρο το ατυχήματος.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Το κλιμάκιο διαπίστωσε «πειραγμένο» το χώρο το ατυχήματος. Το νέο αυτό  εργατικό ατύχημα ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα των εργατικών ατυχημάτων. Και το συγκεκριμένο ατύχημα, δεν είναι αποτέλεσμα της κακιάς μας της μοίρας, αλλά έχει να κάνει με την εντατικοποίηση της δουλειάς και την παντελή έλλειψη μέτρων ασφάλειας.

Ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην υποκύπτουν σε πιέσεις και εκβιασμούς της εργοδοσίας και να καταγγέλλουν περιστατικά ασυδοσίας.

Κι ενώ τα εργατικά ατυχήματα διαρκώς αυξάνονται, η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, εξακολουθεί να έχει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς υποστελεχωμένους που μαζί με τους αντεργατικούς νόμους οι εργαζόμενοι είναι βορά της εργοδοσίας».



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί