Ο Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός Οικοδόμων για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός Οικοδόμων για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Συνδικάτο Οικοδομών Ν. Ηρακλείου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Την απόφαση των οικοδόμων του Ηρακλείου να υπερασπιστούν τον ταξικό χαρακτήρα του Συνδικάτου Οικοδόμων αποτυπώνουν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Ιουλίου. 

Σε σύνολο 1042 ψηφισάντων, ο Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός Οικοδόμων  (που στηρίζεται απ’ το ΠΑΜΕ) αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 76% αφού έλαβε 789 ψήφους εκλέγοντας 12 μέλη στη διοίκηση (το 2016 έλαβε 749 και 10 μέλη), εκλέγει 4 μέλη στην εξελεγκτική επιτροπή (από 3 που είχε), εκλέγει 16 αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (από 15) και 8 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας (από 8).

Ενώ η Δημοκρατική Συνεργασία Οικοδόμων (ΠΑΣΚΕ)  έλαβε 245 ψήφους και εξέλεξε 3 μέλη στη διοίκηση (το 2016 έλαβε 335 και 5 μέλη), εκλέγει 1 μέλος στην εξελεγκτική επιτροπή (από 2 που είχε), εκλέγει 5 αντιπροσώπους στο ΕΚΗ (από 7 που είχε) και στην Ομοσπονδία Οικοδόμων εκλέγει 2 αντιπροσώπους (από 3 που είχε).  

Θέλουμε να χαιρετίσουμε τους συναδέλφους οικοδόμους που στήριξαν το συνδικάτο μας ώστε να συνεχίσει την αγωνιστική και ταξική του πορεία. Ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους σ’ εκείνες τις δυνάμεις που από το 2013 είναι στο τιμόνι του συνδικάτου, αγωνίζονται σε ταξική κατεύθυνση, στις γραμμές του ΠΑΜΕ, για την υπεράσπιση των συμφερόντων των οικοδόμων σε κοινή πορεία και δράση με άλλα ταξικά συνδικάτα και την Ομοσπονδία Οικοδόμων προς όφελος της εργατικής τάξης. Κάνοντας πέρα τις δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και κύρια της ΠΑΣΚΕ που παρά τις συκοφαντίες και τη λάσπη των προηγούμενων ημερών, πήραν την απάντηση τους από τους ίδιους τους συναδέλφους. 

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Δηλώνουμε ότι οι οικοδόμοι δεν σκύβουν το κεφάλι. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί