«Δεν ήταν δα και καθαρίστρια»: Η αιχμηρή ανάρτηση Βαξεβάνη για την αποφυλάκιση του Φλώρου της Energa

« Μόλις ανέλαβε το Μαξίμου ο Δημητριάδης, πρώην συνεργάτης του Φλώρου και ανηψιός του Μητσοτάκη, αυτός αποφυλακίστηκε πάρα τις βαριές πρωτοδικες ποινές του»

Ανάρτηση «φωτιά» έκανε στον λογαριασμό του στο twitter o δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Documento» Κώστας Βαξεβάνης, σχετικά με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου.

Δείτε: Απόφαση – πρόκληση: Εκτός φυλακής ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ανεστάλη η ποινή 21 ετών που εξέτιε για την υπόθεση ENERGA και αποφυλακίζεται. O κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση και το δικαστήριο ομόφωνα το έκανε δεκτό.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι πρώην συνεργάτης του Φλώρου Γρηγόρης Δημητριάδης είναι ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και πριν από λίγες μέρες ανέλαβε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Στη ζωή αυτή οι συμπτώσεις έχουν τη σημειολογία τους. Μόλις ανέλαβε το Μαξίμου ο Δημητριάδης, πρώην συνεργάτης του Φλωρου και ανηψιος του Μητσοτάκη, αυτός αποφυλακίστηκε πάρα τις βαριές πρωτοδικες ποινές του. Δεν ήταν δα και καθαρίστρια», γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στον λογαριασμό του στο twitter.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί